Mi lehet a lap másik oldalával?
Figyelt kérdés
Volt még ősszel egy buli, az elején jártunk és kitaláltunk egy játékot. Üres cetliket osztottunk ki és írni kellett rájuk gáz sztorikat, akié a leggázabb, kimarad egy körből az ivásban. Kis cetlik voltak, írtam egy kicsit hosszabb sztorit, a másik oldalán folytattam, és mikor felolvasásra került, megfordították h folytassák, azonban üres volt a másik fele. Szó szerint mintha a történet felénél abbahagytam volna, pedig van rá tanúm is, aki mellettem ült, látta h két oldalra írtam. Ez hogy lehetséges????2013. jan. 3. 13:40
1/5 anonim válasza:
Valszeg az előző cetlijeid nem voltak elég gázak.
2/5 anonim válasza:
Összeragadt két lap, és a másikra írtad a folytatást. A felolvasáskor már szétváltak.
3/5 A kérdező kommentje:
hát lehet... pedig nagyon úgy tűnt h egy lapra írtam, meg a cetlik is összevissza lettek tépve különböző nagyságúakra,szóval 2 ugyanolyan lap nem nagyon lehetett...
2013. jan. 3. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!