Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a régi a barátom? Megváltozott, minta elkényelmeskedett volna a kapcsolatban. (lent)
Mielőtt még jártunk volna hónapokig beszélgettünk(többnyire neten) de olyankor ő írt minig, én nem mutattam nagy érdeklődést. Aztán miután elkezdtünk járni,akkor is kölcsönösen mindig egymás kedvében próbáltunk járni, ha észre vette, hogy nálam valami nem okés, esetleg nem úgy írtam/beszéltem, mint mikor minden tökéletes, azonnal rákérdezett, és mégjobban próbált kedveskedni, és ez így volt fordítva is.
Mostanában ha van ilyen, észrevesz rajtam valamit, ő is úgymond 'durcás' lesz,és ő is szintén alig beszél/ír, nem hogy megkérdezze, hogy mit mondott/tett, ami nekem nem tetszett,vagy észrevegye magát...folytatja ugyanezt tovább.
Ha viszont neki van valami baja, és véletlenül megbántottam, már szinte nem is ír, és elvárja, hogy bocsánatot kérjek,és teperjek, hogy visszanyerjem a kedvét.Aztán mikor mondom neki, hogy van-e valami baj? Olyan csendes vagy, erre azt mondja:mert te is'
Remélem értitek....
Nem értem, miért csinálja ezt...teljesen apróságokon húzza fel az orrát, amiért én soha nem vettem elő őt, de ezt nem látja...
Hiányzik az a régi odafigyelés, hogy írt mindig, ha jó kedvem volt, ha nem,és kedveskedés.
Ez többnyire mikor együtt vagyunk nem lép fel....
mikor együtt vagyunk minden tökéletes.
Csak ha távol vagyunk egymástól, vagy otthon, akkor lép fel ez. Ha neten, vagy telón beszélünk.
5hónapja vagyunk együtt, lehetséges, hogy már rám unt?
Mikor csak lehet szervezünk programokat, de nem lehet nagyon sűrűn.
Ezen kívül mit tehetnék még?
nem akarok felszedni senkit, én csak Őt szeretem, nagyon.
És a kérdésemre várnék válaszokat :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!