Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a régi a barátom? Megváltozott, minta elkényelmeskedett volna a kapcsolatban. (lent)
Mielőtt még jártunk volna hónapokig beszélgettünk(többnyire neten) de olyankor ő írt minig, én nem mutattam nagy érdeklődést. Aztán miután elkezdtünk járni,akkor is kölcsönösen mindig egymás kedvében próbáltunk járni, ha észre vette, hogy nálam valami nem okés, esetleg nem úgy írtam/beszéltem, mint mikor minden tökéletes, azonnal rákérdezett, és mégjobban próbált kedveskedni, és ez így volt fordítva is.
Mostanában ha van ilyen, észrevesz rajtam valamit, ő is úgymond 'durcás' lesz,és ő is szintén alig beszél/ír, nem hogy megkérdezze, hogy mit mondott/tett, ami nekem nem tetszett,vagy észrevegye magát...folytatja ugyanezt tovább.
Ha viszont neki van valami baja, és véletlenül megbántottam, már szinte nem is ír, és elvárja, hogy bocsánatot kérjek,és teperjek, hogy visszanyerjem a kedvét.Aztán mikor mondom neki, hogy van-e valami baj? Olyan csendes vagy, erre azt mondja:mert te is'
Remélem értitek....
Nem értem, miért csinálja ezt...teljesen apróságokon húzza fel az orrát, amiért én soha nem vettem elő őt, de ezt nem látja...
Hiányzik az a régi odafigyelés, hogy írt mindig, ha jó kedvem volt, ha nem,és kedveskedés.
Ez többnyire mikor együtt vagyunk nem lép fel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!