Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vonzó izmos pasi vagyok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzó izmos pasi vagyok a csajom mégis hanyagol sokszor, ötlet hogy mit csinálja?

Figyelt kérdés

Már évek óta együtt vagyunk de az utóbbi időben a szex elég lagymatag lett, semmit nem enged amit régen imádott. Nem szereti már ha kényeztetem pedig imádok ny*lni :) az ujjaimtól kész volt régen, most meg nem engedi. Ha együtt vagyunk csak rövid ideig hagyja hogy franciázzak aztán felhív. Squirt típus volt korábban de már azt sem akarja. Tuti nem csal meg mert minden időnket együtt töltjük. vagy a méretemmel van a baj? Privátban tudok csak!

Ja és férfiak kérem kerüljenek!

33 F

2019. jan. 14. 10:11
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Az nem 10 éven múlik:D

Hanem mit viszel be, első sorban:D....

2019. jan. 14. 12:00
 32/32 A kérdező kommentje:
figyelj én egy egészségtudatos ember vagyok, utálom ha hájas vagyok, voltam már. könnyen hízok de izom is gyorsan épül, ha egy valamit utálok az az hogy ezzel vádolnak annak ellenére hogy elmondtam 3x hogy naturál vagyok. Számomra az egészségem fontosabb annál hogy kétes eredetű szarokkal tömjem magam csak azért hogy izmosabb legyek. Tölthetek fel neked még képet ahol még jobban kiadja a formámat de minek? ha irigy vagy akkor tegyél ellene, ha rosszmájú akkor meg sajnálom.
2019. jan. 14. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!