Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzó izmos pasi vagyok a csajom mégis hanyagol sokszor, ötlet hogy mit csinálja?
Már évek óta együtt vagyunk de az utóbbi időben a szex elég lagymatag lett, semmit nem enged amit régen imádott. Nem szereti már ha kényeztetem pedig imádok ny*lni :) az ujjaimtól kész volt régen, most meg nem engedi. Ha együtt vagyunk csak rövid ideig hagyja hogy franciázzak aztán felhív. Squirt típus volt korábban de már azt sem akarja. Tuti nem csal meg mert minden időnket együtt töltjük. vagy a méretemmel van a baj? Privátban tudok csak!
Ja és férfiak kérem kerüljenek!
33 F
nekem olyan láb izmom van ami kevés bicepsz huszárnak :D igaz cserébe nekem meg nincs olyan karom, mint nekik :D
pedig baromi egyszerű az én módszerem és mint írtam a genetika nagyon hozzájárul
mondjuk én úgy tudtam szálkásítani a kis súllyal lehet, de lehet tévedtem, azért utána nézek és nem innen informálódok :D
#14:
ok kösz az infót, majd körbe kérdezek testépítő ismerősöknél
ismerek olyat aki naturba nyomta, igaz ő hosszabb idő alatt építette fel a testét
én meg különben is keleti módszereket preferálom, a saját testsúlyos edzést, street workoutnak hívják a nyugati verzióját, de az nem teljesen fedi le
amúgy meg a barátnődet miért nem kérdezed meg?
csak megtudja mondani mitől nem vágyik ezekre
11 éve vagyunk együtt :) szerinted nem kérdeztem meg? kb minden hónapban feljön a téma és azt mondja nem vágyik rá, de hogy lehet nem vágyni valamire amit annyira szeretet régen? nekem baromira hiányérzetem van emiatt és nem érzem teljesen magam emiatt.
Ha ismerősöd lennék akkor már 2 naturál ismerősöd lenne :)
én 17 voltam mikor edzeni kezdtem, most 33 vagyok. ebben volt ugyan 3-4 év kihagyás is.
oké testileg tételezzük fel minden rendben
mi van a lelki oldallal? mi változott?
szoktál olvasni esetleg könyveket? akár ebben a témában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!