Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vonzó izmos pasi vagyok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzó izmos pasi vagyok a csajom mégis hanyagol sokszor, ötlet hogy mit csinálja?

Figyelt kérdés

Már évek óta együtt vagyunk de az utóbbi időben a szex elég lagymatag lett, semmit nem enged amit régen imádott. Nem szereti már ha kényeztetem pedig imádok ny*lni :) az ujjaimtól kész volt régen, most meg nem engedi. Ha együtt vagyunk csak rövid ideig hagyja hogy franciázzak aztán felhív. Squirt típus volt korábban de már azt sem akarja. Tuti nem csal meg mert minden időnket együtt töltjük. vagy a méretemmel van a baj? Privátban tudok csak!

Ja és férfiak kérem kerüljenek!

33 F

2019. jan. 14. 10:11
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

nekem olyan láb izmom van ami kevés bicepsz huszárnak :D igaz cserébe nekem meg nincs olyan karom, mint nekik :D

pedig baromi egyszerű az én módszerem és mint írtam a genetika nagyon hozzájárul

mondjuk én úgy tudtam szálkásítani a kis súllyal lehet, de lehet tévedtem, azért utána nézek és nem innen informálódok :D

2019. jan. 14. 10:46
 12/32 A kérdező kommentje:
itt nem a megy vagy nem megy a probléma, hanem az hogy nem is mutat hajlandóságot arra amire régen. nem vágyik rá. csak az egyszerű szexet akarja.
2019. jan. 14. 10:48
 13/32 anonim ***** válasza:
lehet megunta és elég volt neki, vagy esetleg egy rossz élmény miatt inkább kerüli
2019. jan. 14. 10:50
 14/32 A kérdező kommentje:
11-es, nagy súly diétában szálkásít, tömegelésben izmot hoz. ha kis súllyal edzel akkor csak savasodsz és egy idő után izomtömeget is veszítesz nem csak zsírt. nézz utána ha érdek, de olyan faxxa hogy edzésről beszélünk meg bicepszekről mikor nem ez a téma! :P
2019. jan. 14. 10:51
 15/32 anonim ***** válasza:

#14:

ok kösz az infót, majd körbe kérdezek testépítő ismerősöknél

ismerek olyat aki naturba nyomta, igaz ő hosszabb idő alatt építette fel a testét

én meg különben is keleti módszereket preferálom, a saját testsúlyos edzést, street workoutnak hívják a nyugati verzióját, de az nem teljesen fedi le

amúgy meg a barátnődet miért nem kérdezed meg?

csak megtudja mondani mitől nem vágyik ezekre

2019. jan. 14. 10:58
 16/32 anonim ***** válasza:
Nekem megmutathatod magad :D lány vagyok
2019. jan. 14. 11:01
 17/32 A kérdező kommentje:

11 éve vagyunk együtt :) szerinted nem kérdeztem meg? kb minden hónapban feljön a téma és azt mondja nem vágyik rá, de hogy lehet nem vágyni valamire amit annyira szeretet régen? nekem baromira hiányérzetem van emiatt és nem érzem teljesen magam emiatt.

Ha ismerősöd lennék akkor már 2 naturál ismerősöd lenne :)

én 17 voltam mikor edzeni kezdtem, most 33 vagyok. ebben volt ugyan 3-4 év kihagyás is.

2019. jan. 14. 11:02
 18/32 anonim ***** válasza:

oké testileg tételezzük fel minden rendben

mi van a lelki oldallal? mi változott?

szoktál olvasni esetleg könyveket? akár ebben a témában?

2019. jan. 14. 11:05
 19/32 A kérdező kommentje:
Mi változott? hát eltelt 11 év, önmagában ez is elég szerintem. amúgy semmi extra nem változott, együtt élünk már évek óta zavartalanul, nem volt soha harmadik stb. semmit trauma. könyveket nem olvastam még a témában.
2019. jan. 14. 11:07
 20/32 anonim ***** válasza:
Azért 11 év nem kis idő. Ennyi idő után már csökken általában az egymás iránti vágy. Ez természetes. A baj ott kezdődik, ha már szinte egyáltalán nincs szex.
2019. jan. 14. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!