Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért kezdtetek el fantáziálni az análról? Láttátok valamilyen filmben vagy mégis honnan az ötlet?
mert elég sok lánynak ez fantáziája, aztán mikor élőben is sor kerül rá, akkor kicsit megdöbbennek, hogy azért ez mégsem annyira rózsaszin, mint a gondolatokban :D
ja és még akkor is, ha jól be van vezetve a dolog
ahogy én észrevettem nem fantáziálnak róla.
a kapcsolat elején belemennek megfelelési kényszerből,meg azért hogy megmutassák milyen belevaló csajok és ennyi ez a nagytöbbségüknél.
én magamnak próbáltam ki vibrátorral a popsim izgatni, de először a mostani barátom volt a popsimban 3 napja :)
elég furcsa érzés volt,de tetszett
Mindig is nagyon érzékeny volt a fenekem, és ahogy a mellemet is, úgy azt is szerettem izgatni, szex közben pedig odáig vagyok a fenekelésért, mindennél jobban izgat. (meg ha megfogják a medencémet, és megfordítanak az ágyban)
Éppen ezért sokat gondolta az análra, de sajnos nem vagyok rá alkalmas-évekkel ezelőtt volt egy aranyér műtétem, és a heg vérezni kezd, ha csinálom. :(
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!