Bbebe kérdése:
16 éves vagyok, kb 52-53 kg, normál testalkatú, mások szerint jó alakom van, fenekemen mégis csíkos a bőröm, mit tehetnék ellene? Nyárra jó állapotba ahozni magam. Valami jó ötlet? Valami jó mozgásra gondoltam.
Figyelt kérdés
2015. febr. 28. 21:51
2/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de nem fogom fényképezgetni a fenekem, főleg úgy hogy úgy sem tudnál segíteni nekem, szerintem..
2015. febr. 28. 22:10
3/7 anonim válasza:
Ha strias akkor azt kenegesd kremekkel,mas nem fog segiteni.
Ha csak szimplan lottyedt es zsiros akkor sportolj. Ha csak nyarra akarsz jol kinezni maskor lesz.rod a tested allapotat azzal csak rosszabb lesz.
4/7 anonim válasza:
ha már csíkos, striás a bőr, az ellen nem nagyon lehet mit tenni. a krémek sem érnek semmit, sima testápolók a stria elleni krémek is. de azért krémezd, mert simábbá teszi a bőrt. 1-2 év alatt kifehérednek a striák, akkor már kb. nem is fognak látszani. és kb. majdnem minden embernek van ilyenje, még a fiúknak is. én lány vagyok, nekem tini kori hirtelen növéstől lettek.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bár nem tudom higy striás lenne e a bőröm mert ahogy utána néztem nem emlékszem rá hogy lila vagy vörös csíkjaim lettek volna előzőleg
2015. márc. 1. 08:21
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!