Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van egy jó könyvötletem, de...

Van egy jó könyvötletem, de nincs író tehetségem. Mit csináljak, ha mégis meg szeretném valósítani?

Figyelt kérdés

2015. aug. 20. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ird meg!
2015. aug. 20. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Tanulj meg írni...

Vagy ha tudsz rajzolni, dolgozd át lépregénnyé...

2015. aug. 21. 00:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Vegyél be egy társszerzőt esetleg, akiben megbízol. Meg pl tudok olyat, hogy volt egy emberke, aki életrajzi könyveket irkál sztároknak, és akkor felkereste az egyik sztárt, hogy szívesen írna róla egy könyvet, amúgy ott beszélgettek ők, és magnóra vették fel, és E/1-ben íródott meg; és a végén meg az író fölolvasta annak, akiről szólt ,és akkor ő meg mondta, hogy hol írja másképp, ott megállította.
2015. aug. 21. 00:43
 4/7 anonim ***** válasza:
*vagy olyat is lehet esetleg, hogy konkrétan más írja meg esetleg, meg akkor lehet szerződést kötni, hogy akkor a bevételből mennyi lenne tied.
2015. aug. 21. 00:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon jó a helyesírásom, csak nem tudnék úgy írni, mint egy író. Olyan tágan kifejti a dolgokat és olyan szépen. Úgyhogy az lesz, hogy beszélek egy jó ismerősömmel, aki jó ebben.
2015. aug. 21. 09:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Én 16 éves vagyok amúgy, de a könyv felnőtteknek szólna, esetleg 16, 17 éves kórtól. Olyasmi könyv lenne, mint a lopott idő(film), a mostani életről szólna, tükrözné valamiképpen. Csak az enyém nem idővel van, hanem más dologgal. De nem lenne hozzá hasonló. Csak ilyen téren.
2015. aug. 21. 09:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Keress egy kaptafát és maradj annál.
2016. júl. 26. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!