Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vonzó izmos pasi vagyok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzó izmos pasi vagyok a csajom mégis hanyagol sokszor, ötlet hogy mit csinálja?

Figyelt kérdés

Már évek óta együtt vagyunk de az utóbbi időben a szex elég lagymatag lett, semmit nem enged amit régen imádott. Nem szereti már ha kényeztetem pedig imádok ny*lni :) az ujjaimtól kész volt régen, most meg nem engedi. Ha együtt vagyunk csak rövid ideig hagyja hogy franciázzak aztán felhív. Squirt típus volt korábban de már azt sem akarja. Tuti nem csal meg mert minden időnket együtt töltjük. vagy a méretemmel van a baj? Privátban tudok csak!

Ja és férfiak kérem kerüljenek!

33 F

2019. jan. 14. 10:11
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
89%

megint ez a csajozós duma?

az előbb megkaptad, hogy fel vagy pumpálva szteroiddal és össze ment a p0cs0d :D

2019. jan. 14. 10:13
 2/32 anonim ***** válasza:
62%
Őt kellene megkérdezni, miért e változások.
2019. jan. 14. 10:14
 3/32 anonim ***** válasza:

Tényleg fel van. Naturalba nincs ilyen izomzat.

Ha valaki nem ésszel szedi, könnyen okozhat potencia zavarokat....

2019. jan. 14. 10:23
 4/32 anonim ***** válasza:

A csajod szemében eltűnt a szexuális vonzerőd.

Máshol jár az esze

2019. jan. 14. 10:29
 5/32 A kérdező kommentje:
Naturálban van ilyen izomzat :) csak a sok puhap*cs nem tolja le a seggét a terembe heti 6x mint én és nem fogja meg a nagy súlyokat :P potencia zavarom meg nincs.
2019. jan. 14. 10:30
 6/32 anonim ***** válasza:

Naturalba nincs. Előbb heti 4et írtál.

A nagy súlyok pedig leszálkásítanak, nem tömeget növelnek.

A szteroid növel....

2019. jan. 14. 10:34
 7/32 anonim ***** válasza:

áhá itt a gond, edzeni jársz a csajod meg inkább mással dug, mert annak még van kedve is

amúgy meg sok csajnak gusztustalan a túl izmos test

még férfiként nekem is, pedig a genetikám miatt elég könnyen izmosodom és nehezen zsírosodom, de akkor is gusztustalan, magamon tuti nem viselnék úgy izmot

2019. jan. 14. 10:34
 8/32 A kérdező kommentje:

85kg vagyok :) túl izmos, igen :P a csajom jár velem edzeni, nem együtt edzünk csak 1 helyen, és nem dug mással.

De miért az izomzatom van a középpontban mikor nem az a baj okozója, párom szereti hogy izmosabb vagyok az átlagnál.

2019. jan. 14. 10:40
 9/32 A kérdező kommentje:
6os ! te nagyon penge vagy látom :) tudod mitől leszel izmos ha esetleg eddig nem sikerült? kalória többlet meg rendes edzések, nem a telefon nyomkodástól a tükör előtt :) sokan kételkednek hogy valóban naturál vagyok-e de ez nekem csak önbizalmat ad és megerősítést, inkább gondolkodjatok el azon nektek miért nem sikerült még!?
2019. jan. 14. 10:42
 10/32 anonim ***** válasza:

akkor csak 5Kg-al vagy több mint én :D

ha régen imádta akkor csak rád unt, vagy csak a nagy izomagy zavarodban elfelejtetted a megfelelő módszert és már kevésbé megy, vagy csak a testi változások hozták ezt az eredményt

2019. jan. 14. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!