Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzó izmos pasi vagyok a csajom mégis hanyagol sokszor, ötlet hogy mit csinálja?
Már évek óta együtt vagyunk de az utóbbi időben a szex elég lagymatag lett, semmit nem enged amit régen imádott. Nem szereti már ha kényeztetem pedig imádok ny*lni :) az ujjaimtól kész volt régen, most meg nem engedi. Ha együtt vagyunk csak rövid ideig hagyja hogy franciázzak aztán felhív. Squirt típus volt korábban de már azt sem akarja. Tuti nem csal meg mert minden időnket együtt töltjük. vagy a méretemmel van a baj? Privátban tudok csak!
Ja és férfiak kérem kerüljenek!
33 F
megint ez a csajozós duma?
az előbb megkaptad, hogy fel vagy pumpálva szteroiddal és össze ment a p0cs0d :D
Tényleg fel van. Naturalba nincs ilyen izomzat.
Ha valaki nem ésszel szedi, könnyen okozhat potencia zavarokat....
A csajod szemében eltűnt a szexuális vonzerőd.
Máshol jár az esze
Naturalba nincs. Előbb heti 4et írtál.
A nagy súlyok pedig leszálkásítanak, nem tömeget növelnek.
A szteroid növel....
áhá itt a gond, edzeni jársz a csajod meg inkább mással dug, mert annak még van kedve is
amúgy meg sok csajnak gusztustalan a túl izmos test
még férfiként nekem is, pedig a genetikám miatt elég könnyen izmosodom és nehezen zsírosodom, de akkor is gusztustalan, magamon tuti nem viselnék úgy izmot
85kg vagyok :) túl izmos, igen :P a csajom jár velem edzeni, nem együtt edzünk csak 1 helyen, és nem dug mással.
De miért az izomzatom van a középpontban mikor nem az a baj okozója, párom szereti hogy izmosabb vagyok az átlagnál.
akkor csak 5Kg-al vagy több mint én :D
ha régen imádta akkor csak rád unt, vagy csak a nagy izomagy zavarodban elfelejtetted a megfelelő módszert és már kevésbé megy, vagy csak a testi változások hozták ezt az eredményt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!