Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzó izmos pasi vagyok a csajom mégis hanyagol sokszor,
ötlet hogy mit csinálja?
Figyelt kérdés
Már évek óta együtt vagyunk de az utóbbi időben a szex elég lagymatag lett, semmit nem enged amit régen imádott. Nem szereti már ha kényeztetem pedig imádok ny*lni :) az ujjaimtól kész volt régen, most meg nem engedi. Ha együtt vagyunk csak rövid ideig hagyja hogy franciázzak aztán felhív. Squirt típus volt korábban de már azt sem akarja. Tuti nem csal meg mert minden időnket együtt töltjük. vagy a méretemmel van a baj? Privátban tudok csak!
Szerezz szeretőt, én is így vagyok, mint te, csak itt már szex sincs hónapok óta.
A fszom se kínlódik egy aszexuális nővel. Nekem 29 évesen jár a szex.
2019. jan. 14. 11:17
22/32 anonim válasza:
Aki többet foglalkozik saját magával mint velem azt én is hanyagolnám.
Nem minden a külső
2019. jan. 14. 11:20
23/32 A kérdező kommentje:
Talán egyszerűbb lenne elhagynod akkor :) ha megcsalod és így gondolkodsz akkor minek élsz vele? Mi szexelünk heti 3-4x csak nem úgy ahogy én sokszor vágynék rá.
2019. jan. 14. 11:21
24/32 anonim válasza:
ohh, már majdnem írtam tanácsot, de azután láttam, hogy férfiak válaszát nem keresi, csak csajokét, azoktól is várja a privátokat és valszeg a képeket is. Szóval csajozni akarsz, azért írtad a kérdést. És még csodálkozol, hogy a párod nem akar már veled szexelni...
2019. jan. 14. 11:21
25/32 A kérdező kommentje:
22-es, grat, szövegértés 1-es, leírtam hogy ő az aki lepattint, én nagyon szívesen foglalkoznék vele naphosszat is de ő nem szeretné vagy nem úgy ahogy régen. szerintem akinek nem fér bele az életébe napi 1 óra mozgás normál életvitel mellett az szimplán lusta.
2019. jan. 14. 11:22
26/32 A kérdező kommentje:
24-es, a homoszexuális eredetű dolgokra utaltam hogy ne környékezzenek meg férfiak. de nagyon szívesen meghallgatom a véleményed, akár privátban is.
2019. jan. 14. 11:24
27/32 anonim válasza:
szóval visszakanyarodva a lelki oldalhoz
ha érdekel esetleg ajánlhatok könyvet ami talán segíthet kicsit a lelki oldalban
mennyire értékeled jónak a kapcsolatotokat lelki oldalról?
2019. jan. 14. 11:25
28/32 anonim válasza:
Nekem ne mutasd be mitől leszek izmos. Viszont nem egy olyan ismerősöm van aki komolyabban edzett, csak a munka miatt abbahagyta, bármelyik megmondja hogy naturalba nincs ilyen, látni az izomzaton, van ott szteroid. Ha fogysz, akkor eleve izmot veszítesz. A teremben edzők 90% szed valamit, de ezt ők is elismerik:D
2019. jan. 14. 11:26
29/32 A kérdező kommentje:
28as, nem vitatkozom veled :) te biztosan jobban tudod hisz ismersz :D AZ nem lehet hogy átlagtól jobb a genetikám és képes vagyok többet beletenni az edzésbe mint a terembe járók 99%-a? mindenki azt mondja hogy csak koxtól lehetsz izmost, hát barátom nem így van. majd ha leedzettél te is jó 10 évet akkor talán eljutsz idáig.
2019. jan. 14. 11:34
30/32 A kérdező kommentje:
27es,igen írhatod azt a könyvet,akár privátban is ! köszönöm.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!