Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, izgató ha egy 20-as vagy afeletti, úgy szétkap, hogy utána fáj?
Na akkor egy normális válasz. Bár fiú vagyok, de vizsgáljuk meg a dolgot. Igen, egy húsz feletti ránézésre nagyon izgató az összes lánynak, mert a férfiasság szimbóluma, dominanciát sugároz. Viszint használatra gyakran kellemetlen. Igazából konkrét aktus közben annyi haszna van, hogy a legtöbb póz sokkal könnyebb, de érzésre nem tesz hozzá, csak látványra. Tanuljuk már meg, hogy ami a vaginat stimulalja, az a VASTAGSAG! Lehet husz centi hosszú, de 4 vastag farkad, tizbol tíz nő a 14 hosszú, 5+ vastag farkú férfit fogja választani, mert kevésbé esztetikus, de jobban ingerel minden szögből. Ha egyszerre hosszú es vastag is, akkor viszint ket opciod van. Ha ugyesen, a partneredre figyelve hasznalod, lehetsz te a szex istene. Am az ilyen sracok többsége el van szallva a meretetol, es azt hiszik, hogy eleg szimplan betolni kopoanasig, holott ahogy Ben bacsi mondta, a nagy ero nagy felelosseggel jar. Nekem atlagos meretem van, annal nemileg vastagabb, kb 16 hosszú és 5 vastag. Ezzel mar előfordult, hogy egy lanybol semmit nem ereztem, mert harangoztam benne, de az is megtortent, hogy egyszeruen nem birtam berakni mert tul szuk volt es nagyon fajt neki. Volt akinek ezzel is elertem a mehszajat, de egy oicit tulaulyosabb lannyal meg egyszeruen túl rovid es alig er el odaig a legtobb pozban, ez van. Persze csak egy buta troll vagy, de tényleg, tanuljuk mar meg, hogy korantsem mindenki egyforma es nem mindenkinek ugyanazok az igenyei.
23/F
#72 abszolút egyet kell értenem veled.:)
Látványra izgató egy 20 centis, de egyrészt a vastagság számít, másrészt minél hosszabb van valakinek, annál jobban kell vigyázni, hogy ne okozzon fájdalmat...
Illetve használni kell tudni, teljesen mindegy mekkora, ha béna vagy.
Kérdező: ha fáj a szex/utána, akkor valamit nagyon rosszul csinált, szóval rohadtul nem izgató...
Egy ilyen sem?
Hat en mar talalkoztam naggyal (22cm) es kicsivel (13-14cm körül), de ha választani kell akkor inkább a kicsi.
De az átlagosat szeretem.
Attól, hogy valakinek nagy Meg nem biztos hogy jo vele a szex.
A masik pedig, hogy faj is.
Az a baj, hogy nincs értelme a kérdésednek.
Megkérdezed, hogy jó-e a nőknek ha megdugja őket egy ló. De bárki azt mondja hogy nem, jössz te azzal, hogy de igen a nők a nagyot szeretik (biztos nőnemű vagy, ha ennyire tudod). Szóval ha te már úgyis "tudod", minek a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!