Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, izgató ha egy 20-as vagy afeletti, úgy szétkap, hogy utána fáj?
Figyelt kérdés
2019. jan. 6. 19:14
31/90 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok álszent. Tapasztalat. ill sokat beszéltem mással is akinek nagy van, és mondta, egy nő sem szaladt el.
2019. jan. 6. 20:28
32/90 anonim válasza:
Menthetetlen vagy. A tipikus "csak nekem lehet igazam" és "én jobban tudom, hogy mit élvez a másik, mint ő maga", pedig tapasztalataim szerint hááát... az ilyen pasikák nem nagyok az ágyban, hogy kedvesen fogalmazzak.
33/90 A kérdező kommentje:
Gondold csak:)
Egyéjszakásban is szeretik sokan!!
2019. jan. 6. 20:33
34/90 anonim válasza:
Ezt honnan vetted ezt a hülyeséget? Most vagy szórakozol és húzod az emberek agyát, vagy élőbe még nem láttál nőt, vagy nagyon buta vagy.
42/N
35/90 anonim válasza:
Hallod Lajos? Nekem bőven 20 alatt van. Ne mondj mar ilyen hülyeségeket mer még elmegy az önbizalmam;)
36/90 A kérdező kommentje:
42/N
A nők a legjobb manipulátorok.
2019. jan. 6. 21:39
37/90 anonim válasza:
Ez most, hogy jött? 42/N vagyok
38/90 anonim válasza:
Te milyen statisztika alapján jelented ki ezeket amiket állítasz, kérdező? :D
39/90 A kérdező kommentje:
.....úgy jött.
2019. jan. 6. 22:22
40/90 anonim válasza:
Szerintem adjuk fel, felesleges vitatkozni vele. Fegyvertelen emberrel nem lehet szellemi harcot vívni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!