Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáradnak el a pasik szex után? Barátom annyira elfárad hogy megsem mozdul utána. Minden pasi ilyen?
Figyelt kérdés
2019. jan. 5. 17:44
2/20 anonim válasza:
Az enyém egyből akarja a második-harmadik menetet.Nem fárad el csak az 5-6 menet után.
4/20 anonim válasza:
Mert mi végezzük a dolog oroszlánosabb részét, nem csak tartjuk a seggünk. Hát ezért
5/20 anonim válasza:
"Nem fárad el csak az 5-6 menet után."
nehéz eldönteni, hogy ezen az ember sírjon, vagy röhögjön
6/20 alonelyman válasza:
Ilyen igen, természetben is a hím oroszlán elfárad utana lefekszik aludni :)
7/20 anonim válasza:
hát egy jó szex nálam 60-90 perc és eléggé megviseli a szervezetemet, de nem amiatt fáradok el
hanem elélvezés után leesik a tesztoszteron szintem és nagyon lefáradok, olyankor legszívesebben aludnék
ha nem foglalom le magamat valamivel szellemileg, akkor be is alszok (igaz én alapból 2-5 órákat alszom, szóval a testem igényli a pihenést főleg ilyenkor)
8/20 anonim válasza:
5-ös,ennyire primitív vagy,hogy nem tudod eldönteni?
9/20 anonim válasza:
Én is elfáradok. Elvégre ez komoly fizikai "munka".
10/20 anonim válasza:
Enyem is elfarad . 😃 egy - ket perc pihi, levego kapkodas, viz utanpotlas utan mar azert felkel . 😃 Aztan ehes lesz vagy almos, vagy mindketto! 😂 Azert ők dolgoznak am, mi nekunk nőknek kevesbe kell! De van , hogy en is elfaradok, pedig csak a negyed reszet vegeztem en . Nornalis dolog szerintem. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!