Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fáradnak el a pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáradnak el a pasik szex után? Barátom annyira elfárad hogy megsem mozdul utána. Minden pasi ilyen?

Figyelt kérdés
2019. jan. 5. 17:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem az enyem legalabbis nem
2019. jan. 5. 17:45
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Az enyém egyből akarja a második-harmadik menetet.Nem fárad el csak az 5-6 menet után.
2019. jan. 5. 17:46
 3/20 anonim ***** válasza:
5%
#2 te kib*szott mázlista!
2019. jan. 5. 17:47
 4/20 anonim ***** válasza:
59%
Mert mi végezzük a dolog oroszlánosabb részét, nem csak tartjuk a seggünk. Hát ezért
2019. jan. 5. 17:48
 5/20 anonim válasza:
100%

"Nem fárad el csak az 5-6 menet után."

nehéz eldönteni, hogy ezen az ember sírjon, vagy röhögjön

2019. jan. 5. 17:53
 6/20 alonelyman ***** válasza:
94%
Ilyen igen, természetben is a hím oroszlán elfárad utana lefekszik aludni :)
2019. jan. 5. 17:54
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

hát egy jó szex nálam 60-90 perc és eléggé megviseli a szervezetemet, de nem amiatt fáradok el

hanem elélvezés után leesik a tesztoszteron szintem és nagyon lefáradok, olyankor legszívesebben aludnék

ha nem foglalom le magamat valamivel szellemileg, akkor be is alszok (igaz én alapból 2-5 órákat alszom, szóval a testem igényli a pihenést főleg ilyenkor)

2019. jan. 5. 17:56
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
5-ös,ennyire primitív vagy,hogy nem tudod eldönteni?
2019. jan. 5. 18:10
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is elfáradok. Elvégre ez komoly fizikai "munka".
2019. jan. 5. 18:11
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Enyem is elfarad . 😃 egy - ket perc pihi, levego kapkodas, viz utanpotlas utan mar azert felkel . 😃 Aztan ehes lesz vagy almos, vagy mindketto! 😂 Azert ők dolgoznak am, mi nekunk nőknek kevesbe kell! De van , hogy en is elfaradok, pedig csak a negyed reszet vegeztem en . Nornalis dolog szerintem. L
2019. jan. 5. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!