Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fáradnak el a pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáradnak el a pasik szex után? Barátom annyira elfárad hogy megsem mozdul utána. Minden pasi ilyen?

Figyelt kérdés
2019. jan. 5. 17:44
1 2
 11/20 Lazy Lover ***** válasza:
16%
mert mi mozgunk többet ti meg csak fexetek
2019. jan. 5. 18:42
 12/20 anonim válasza:

azok után, hogy egy ilyen égbekiáltó sötétséget képes voltál ide befirkantani, még jár tovább a szád?

2019. jan. 5. 18:44
 13/20 anonim ***** válasza:
37%
Hát ha egy mozdulatlan fapin át kell gyömöszölnie hosszú-hosszú percekig...
2019. jan. 5. 18:49
 14/20 anonim ***** válasza:
27%
Azok a pasik akik ide azt írták H jaj hát csak ők mozognak.... Tudlak titeket sajnálni. Ha nem csak egy gyors menetet nyomunk akkor én is el szoktam fáradni. Ugyan úgy mozgok én is. Sokszor vagyok felül illetve állva is szoktuk. Kutya pózban is mozgok. Ha ti csak mozdulatlan fap.csakkal csináltatok az a ti bajotok
2019. jan. 5. 19:26
 15/20 anonim ***** válasza:
23%
Én bírom elég sokáig, és nem fáradok el. Volt egy csaj akivel reggel 8.-tól du. 4.-ig szeretkeztünk. Mennünk kellett, de szívünk szerint folytattuk volna tovább is.
2019. jan. 5. 19:41
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem magától a szextől fáradok-fáradunk el, hanem elélvezés után jelentősen csökken a tesztoszteron szintünk. Egy menet még nem üt ki annyira, de ha kétszer is elélvezek egymás után, akkor aznap már képtelen vagyok bármire, csak feküdni és aludni. 20/F
2019. jan. 5. 20:30
 17/20 anonim ***** válasza:
van hogy én is elfáradok fáj mindenem de az olyan jo 40 60 perces szex utánna kaja viz benéz, van hogy 5 20 perces egy szex akkor nem fáradok el 5 10 perc mulva mehet a következő egynap 9 volt a legtöbb utána 1 hét rehab xD
2019. jan. 5. 22:10
 18/20 anonim ***** válasza:
45%

Mert leesik a tesztoszteron és szerotonin hormon szintje spricc után te balfax. Azért álmosodik el az ember.

Mondjuk én 4-5 menet után fáradok el. Rommá qrom a nőt.

2019. jan. 5. 22:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem minden pasi
2019. jan. 5. 23:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Én elélvezés után kb. 20 percre olyan relaxált félálomba kerülök, mint soha máskor. Ilyenkor szeretek ebben elmerülni és nagyon rossz, ha ebből felébresztenek, beszélnek hozzám. Viszont, ha hagyják, akkor magamtól aktív leszek később és akár folytatom is.

Biztos megvan ennek a fiziológiai oka.

38/f

2019. jan. 6. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!