Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, izgató ha egy 20-as vagy afeletti, úgy szétkap, hogy utána fáj?
Figyelt kérdés
2019. jan. 6. 19:14
41/90 A kérdező kommentje:
Jaj:) ha annyi lenne akivel vagy, nem mondanád hogy nem kell:)
2019. jan. 6. 23:02
43/90 anonim válasza:
Nekem nem, nem izgató. És képzeld, nekem az első élményem egy 18 centissel volt (ami igenis átlag feletti méret, bár nem húszas), és iszonyatosan rossz volt, utáltam. Most szuperül elvagyok egy kb 14 centissel. Ennyi.
44/90 A kérdező kommentje:
14 centivel😂 aha....
2019. jan. 11. 08:27
45/90 anonim válasza:
Mér ne lehetne elhinni kérdező?
Te a 20 ast szereted?
46/90 anonim válasza:
Egy kicsit igen. De inkább a feszítő érzést szeretem meg hogy mélyen érzem magamban. Ha a méhnyakamba döfi az nagyon fáj, abból nem kérek.
47/90 anonim válasza:
Ne etessétek a trollt!
Ha tényleg ennyire h*lye akkor veri az isten eléggé, de esélyesebb hogy csak trollkodik, keménykedik a billentyűzet mögött, aztán valójába meg az a típus, aki fél percenként kérdezgeti, hogy "na így már jó?" "és most?" "na elmentél már?"
Inkább sajnáljátok szegényt.
48/90 anonim válasza:
Engem a 24-25cmtől kisebb nem is igazán izgat fel. Az ettől nagyobbakat szeretem, az már jó.
Am, kérdező neked mekkora van?
49/90 anonim válasza:
Lehet durvulni néha bármilyen pózban, de attól meg nem vagy mennö mert térdig ér a farkad. :) lol
50/90 anonim válasza:
Jolvan haverkám ha ennyire nagy farok fétised van akkor keress egy négert vagy menj be a böribe. Ott te is megtapasztalhatod melyik jobb. Valszeg könyörögnél ott egy kisebb méretért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!