Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kisgyermekes családok. Nálatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyermekes családok. Nálatok mennyi szex van?

Figyelt kérdés

Majdnem két éves a legkisebb gyerekünk. És örülök, ha havi egy szex van közöttük a férjemmel.

Olyan kifogásokkal jön, hogy túl sok a teher, a felelősség a vállán. Igaz, a gyerekekkel javarészt én vagyok. Az anyagi biztonság fontos neki, bár hasonló a keresetünk, nem nélkülözünk. A háztartás is inkább rám marad, mert én kevesebbet dolgozom, de pénzben nem hozok haza kevesebbet.

A kicsi velünk van egy szobában, mert nem tudjuk másképp megoldani. Most szeretnénk nagyobb házat venni, hogy mindenkinek legyen külön szobája.

Ma megkaptam, amíg nem lesz külön szobánk, ahol nem lesz gyerek, addig nem leszünk együtt, mert neki a fürdő, a konyha nem opció. Úgy érzem, ha lenne vágya, akkor nem zavarná a konyha.

Jól érzem, hogy neki velem van a baja, nem azzal, hogy nincs külön a pici?

2018. dec. 5. 23:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

#10 😄 napi 3 még a legaktívabb időmben sem volt. Komolyan kérdem, nem fáj?

3 és 1 éves gyerekek mellett 1-2 hetente. A vágy és a "terv" megvan, csak sokszor valamelyikünk elalszik mielőtt belefognánk.

Ha lendületben vagyunk 2-3 naponta, de nem ez a jellemző.

Puszi, ölelés, összebújás és egymás után vágyakozás minden nap van. Mintha újra tinik lennénk. 😄

2018. dec. 6. 10:41
 12/17 anonim ***** válasza:

#11 Úgy erzem en most vagyok a legaktívabb "korszakomban".😃

És nem faj,csak hogy a kérdésedre válaszoljak.😂

2018. dec. 6. 10:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekünk 3 gyerek van, a legkisebb 2 éves. Átlagosan hetente 1x van szex.
2018. dec. 6. 11:46
 14/17 anonim ***** válasza:
#10 ti mit dolgoztok, hogy napközben is tudtok szexelni? És örülök, ha reggel időben felkelek, nem még 1 órával korábban, napközben munka van estig, este meg ha nem alszunk be, akkor szex. 😅
2018. dec. 6. 12:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Egy 3 évesünk van. Átlag heti 1-2 szex. Mindketten dolgozunk, a férjem ráadásul váltott műszakban(tehát havi 1 szabad hétvégéhe van)

Szerintem a férjed csak kifogásokat gyárt.

Nem volt ilyen problémátok az elöző gyerek születése után? Mi változott azóta?

2018. dec. 6. 12:34
 16/17 anonim ***** válasza:
47%

Ha úgy adódik akkor vagyunk együtt napközben is..Pl szabadnapok,gyerekek maminal,mikor hogy.

2018. dec. 6. 13:31
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sokat beszélgettünk már erről, szerintem egyszerűen, ahogy valaki már írta, túl sok ez neki. Nem csal meg, vagy nagyon jól titkolja. Hobbija is van, kitombolhatja magát közben.

Úgy érzem, nem tud megbírkózni a hajtással, a feladatokkal. De azt tudni kell, hogy a pénzügyeket én intézem, a gyerekeket is, támogatom a munkájában. Hasonló a keresetünk, nem neki kell eltartania minket. Közepesen élünk, nem nélkülözünk, de lehetne több is. De ebben is a rosszat látja, még többet akar, hogy meglegyen az anyagi biztonság. Mindennek fölé helyezi a munkát. Közben én pedig pakolom magamra át a feladatokat, hogy rajta könnyítsek. Én bírom, de ő még így sem.

Vagy tényleg megcsal, csak ezzel takarózik.

2018. dec. 6. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!