Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyermekes családok. Nálatok mennyi szex van?
Majdnem két éves a legkisebb gyerekünk. És örülök, ha havi egy szex van közöttük a férjemmel.
Olyan kifogásokkal jön, hogy túl sok a teher, a felelősség a vállán. Igaz, a gyerekekkel javarészt én vagyok. Az anyagi biztonság fontos neki, bár hasonló a keresetünk, nem nélkülözünk. A háztartás is inkább rám marad, mert én kevesebbet dolgozom, de pénzben nem hozok haza kevesebbet.
A kicsi velünk van egy szobában, mert nem tudjuk másképp megoldani. Most szeretnénk nagyobb házat venni, hogy mindenkinek legyen külön szobája.
Ma megkaptam, amíg nem lesz külön szobánk, ahol nem lesz gyerek, addig nem leszünk együtt, mert neki a fürdő, a konyha nem opció. Úgy érzem, ha lenne vágya, akkor nem zavarná a konyha.
Jól érzem, hogy neki velem van a baja, nem azzal, hogy nincs külön a pici?
Kemeny szitu, nehez latatlanban mit mondani. Lehet tenyleg annyira "kesz" van, hogy nem tud teljesiteni, en is visszafogott voltam a folyamatos alvashiany miatt .Ha csak ennyi a gond, az rendezodik elobb utobb, bar egy 2 eves gyereknel ez mar nem kene problema legyen. Gyanitom az se segitene, ha szereznel egy babysittert, es elmennetek valahova kettesben, es egy kiados pihenes utan egymasnak esnetek, a kifogasa meg ugy is hiheto maradna, neked pedig hatarozott igenre, vagy nemre lenne szukseged.
A konyha kifejezetten egy tipikus sexfantazia, szerintem nincs olyan felnott ember, aki ne probalta volna ki. Ugy gondolom a megerzesed helyes, nem veletlenul szolalt meg a csengo a fejedben, a ferjed a kilepesi strategiajan dolgozik. Nagyon le kene ulnod vele beszelni, amig nem keso. Biztos vagy benne, hogy o is akart gyereket, esetleg nem +20 kilo van az elotte-utana fenykepeken? Azon te tudnal valtoztatni, de mindenkeppen beszeljetek, hogy a szemedbe tudja mondani mi baja van. Ha oszinte es meg nem ment el a hajo, (benne van a pakliban, hogy be fog vallani olyat, amit nem szeretnel hallani) akkor megmenthetitek a hazassagot, mert szerintem azt mar te is tudod, hogy ez nem (sex vs. nincs sex) kerdes.
Környezetemben azt tapasztaltam, beszélgetések során, h sajnos a gyerek sok pár életét negatívan változtatja meg, főleg a férfi részéről. Sok férfi nem ért meg a családra, ezért viszonylag gyorsan zokon veszik, h egy gyerek mennyi elfoglaltságot jelent, amihez neki semmi kedve.
Az is előfordul gyakran, h a gyerek után a férfinek elmegy a kedve a nőtől, mert egy olyan anyuka, aki életét jobban elfoglalja egy gyerek, már nem érdekes, ezért általában becsajoznak.
Nem azt mondom h a te férjednek is nője van, de az érdeklődést elvesztette irántad. Jól látod, csak kifogást keres, h ne kelljen szexelnie veled mert nem kíván, másra vágyik. Úgy érzi, a gyerek miatt elvesztette szabadságát, kényelmét. Az ilyen férfiak későn érő tipusúak, talán kell még neki 10 év, mire megérik az apaságra.
A másik változat, amikor egyszerűen csak nehezen tudja mindkét fél kezelni a gyereket (nem a gyerek miatt), sok a veszekedés, stressz, emiatt a szex is általában elmarad v ritka lesz. Itt a férfi apaként viselkedik, nem vágyik másik nőre sem, egyszerűen csak a megváltozott életvitelébe már nem fér bele sem a szex sem a romantika, sem a nő iránt érzett mindennemű vágyak.
Nekünk 2 kisgyerekünk van, szerencsére a kezdetektől fogva jól működik a család és a párkapcsolat is. Igaz, ehhez mindkettőnk megfelelő hozzáállása és kompromisszuma szükséges. De sajnos ez nem mindenkinél működőképes.
Tipikus :D
A gyakorin mindenki mindennap szexel.
Az elmúlt 5 evben havi egy, mint nálatok. Az elmult egy hónapban viszont minden nap szinte. Ehhez azért atmentunk pár kellemetlen dolgon,hogy rajojjon mennyire szükségem van most a szexre.
Azért nézz a körmére van e valakije...
a pasid teljesen le van terhelve, nem fizikailag, hanem lelkileg. Stressz, felelősség, nem tud megbirkózni sok mindennel. Tudom milyen, nekem is van babám, de fel kell nőni, viszont azt is látom, hogy nagyon sok pasi itt feladja és nem tud felnőni a feladathoz. Sajnos...
talán kellene neki valami hobbi vagy sport, ahol kicsit kitombolhatja magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!