Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plusz 7 évvel idősebb, párkapcsolatban élő, kisgyermekes nő, akinek nyíltan kimondtam mit érzek és mennyire megőrülök érte. (folyt) Ezt most mire véljem?
mondta jól érzi magát velem stb. Párjának hazudik arról, hogy hol van kivel van. Miattam kockára tesz dolgokat. Feljött hozzám, beszélgettünk sokat, a saját ágyamon. Úgy hogy kicsit tartózkodó volt, de engedte, hogy a lába az enyémen feküdjön. A kezem a combján volt. De nem láttam a szemében azt, hogy akarná és vágya most szexre. Így nem is láttam értelmét erőltetni egyenlőre. Most nem kész még rá, hogy a párja mögött ilyeneket csináljon, vagy direkt játszik velem, hogy tolerálja a közeledésemet de nem fog magához engedni?
24F vs 31N
Te tényleg ennyire fatökű vagy???
Ott fekszetek az ágyadon, fizikális kontaktus van köztetek, sőt a kezed a combján. Mit csináljon még b+, nyújtson be külön írásos kérvény, hogy ugyan már legyél oly szíves megb.@.s.z.ni?????
24 évesen mikor egy 43 éves nőci feküdt az ágyamon, baromira izgultam ugyan mi lesz, de bepróbálkoztam. Nem távozott dugás nélkül.
A mai srácok mind ilyen balfékek???
mióta találkozgattok és mit szoktatok csinálni?
Egyébként ha már eljutottatok oda, hogy az ágyadon beszélgettetek ilyen helyzetben nyugodtan illett volna! kezdeményezned... ő a nő, te a férfi... ahogy írta itt valaki helyesen, otthon valszeg nem érzi magát nőnek, nem érzékelteti vele a párja... ezért vágyik arra, hogy valaki más megtegye... szóval légy férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!