Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plusz 7 évvel idősebb, párkapcsolatban élő, kisgyermekes nő, akinek nyíltan kimondtam mit érzek és mennyire megőrülök érte. (folyt) Ezt most mire véljem?
mondta jól érzi magát velem stb. Párjának hazudik arról, hogy hol van kivel van. Miattam kockára tesz dolgokat. Feljött hozzám, beszélgettünk sokat, a saját ágyamon. Úgy hogy kicsit tartózkodó volt, de engedte, hogy a lába az enyémen feküdjön. A kezem a combján volt. De nem láttam a szemében azt, hogy akarná és vágya most szexre. Így nem is láttam értelmét erőltetni egyenlőre. Most nem kész még rá, hogy a párja mögött ilyeneket csináljon, vagy direkt játszik velem, hogy tolerálja a közeledésemet de nem fog magához engedni?
24F vs 31N
A 10-nek teljesen igaza van!
Egyébként ha már eddig elment a nő akkor jó eséllyel le is fog feküdni veled.
De ha maradt még egy kis tartása akkor tudja hol a határ!
A kisgyereket nem a házasságon kívüli szex teszi tönkre.
Hanem a marakodó, gyűlölködő, válni képtelen szülők meg a mérgezett légkör, amit teremtenek maguk körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!