Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudnak várni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak várni az emberek házasságig a szexel?

Figyelt kérdés
19L
2018. dec. 4. 20:42
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2018. dec. 4. 21:13
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

"De egyetlen tanár sem tud erre értelmesen válaszolni "

Mert nem is lehet.

Régen a családok megbeszélték, hogy Jancsika Julika férje lesz. Meg volt az esküvő, és jöhetett a többi.

Jó ideje az emberek maguk választanak párt, é több éves ismerettség után házasodnak, olyannal, akibe szerelmesek.

2018. dec. 4. 21:14
 23/40 anonim ***** válasza:
83%
Egy keresztény házaspár sosem fog a szexuális életére panaszkodni, mert bűn a szexről beszélni, szerintem a házastársak csakis egymás között beszélgethetnek róla. Julcsa nem fog odamenni Marcsihoz beszámolni neki a nemi életéről, mert bűn szemérmetlen dolgokról beszélni. Legalábbis úgy emlékszem, hogy ez is benne van a lelki tükörben.
2018. dec. 4. 21:15
 24/40 anonim ***** válasza:
75%

Aki nem vallásos, az is várjon a házasságig a szexszel, mert "keresztény értékrend"? Az én értékrendembe nem tartozik bele ez a vonal, minek várjak akkor vele?

Amúgy meg nagyon károsnak tartom, ezt a "szabályt" különösen, de egyébként a vallást úgy általában is.

17 évesen veszítettem el a szüzességem, volt csomó egyéjszakás kalandom, 24 évesen férjhez mentem és azóta is boldog házasságban élek. Ismerek olyan párt, akik házasságig vártak a szexszel, és minthogy a vallásuk tiltja, nem is válnak el, de nagyon kéne nekik, egy jó szavuk nincs már egymáshoz. Kár, hogy ennek a félrenevelt gyerekeik látják a kárát, akik ezt a példát látva nőnek fel, nyilván hasonlóan vaskalapos vallási nevelés mellett.

2018. dec. 4. 21:20
 25/40 peca1000 ***** válasza:
100%
Te vársz addig kérdező?
2018. dec. 4. 21:25
 26/40 anonim válasza:
36%

Erre vonatkozólag vannak felmérések. A házasság előtti partnerek számával növekszik a válás kockázata.

[link]

Ha nem tudsz angolul, legalább a grafikonokat nézd meg.

2018. dec. 4. 21:31
 27/40 anonim ***** válasza:
77%
szívesen kifejteném hogy én miért fogok addig várni, de ne itt kelljen
2018. dec. 4. 21:35
 28/40 anonim ***** válasza:
39%

A keresztény értékrend szerint élvezetből szexelni bűn. Az egyetlen elfogadható indok a gyereknemzés.

Így, hogy nem szexelnek egyáltalán, nem volt gond, hogy egyébként se élvezik.

2018. dec. 4. 21:48
 29/40 anonim ***** válasza:
77%

en is apcakhoz jartam.

ha valogatsz a tanitasok kozott (melyik tetszik es melyik nem), nem vagy hivo.

2018. dec. 4. 22:00
 30/40 anonim ***** válasza:
45%
* apacakhoz
2018. dec. 4. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!