Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak várni az emberek házasságig a szexel?
"De egyetlen tanár sem tud erre értelmesen válaszolni "
Mert nem is lehet.
Régen a családok megbeszélték, hogy Jancsika Julika férje lesz. Meg volt az esküvő, és jöhetett a többi.
Jó ideje az emberek maguk választanak párt, é több éves ismerettség után házasodnak, olyannal, akibe szerelmesek.
Aki nem vallásos, az is várjon a házasságig a szexszel, mert "keresztény értékrend"? Az én értékrendembe nem tartozik bele ez a vonal, minek várjak akkor vele?
Amúgy meg nagyon károsnak tartom, ezt a "szabályt" különösen, de egyébként a vallást úgy általában is.
17 évesen veszítettem el a szüzességem, volt csomó egyéjszakás kalandom, 24 évesen férjhez mentem és azóta is boldog házasságban élek. Ismerek olyan párt, akik házasságig vártak a szexszel, és minthogy a vallásuk tiltja, nem is válnak el, de nagyon kéne nekik, egy jó szavuk nincs már egymáshoz. Kár, hogy ennek a félrenevelt gyerekeik látják a kárát, akik ezt a példát látva nőnek fel, nyilván hasonlóan vaskalapos vallási nevelés mellett.
Erre vonatkozólag vannak felmérések. A házasság előtti partnerek számával növekszik a válás kockázata.
Ha nem tudsz angolul, legalább a grafikonokat nézd meg.
A keresztény értékrend szerint élvezetből szexelni bűn. Az egyetlen elfogadható indok a gyereknemzés.
Így, hogy nem szexelnek egyáltalán, nem volt gond, hogy egyébként se élvezik.
en is apcakhoz jartam.
ha valogatsz a tanitasok kozott (melyik tetszik es melyik nem), nem vagy hivo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!