Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudnak várni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak várni az emberek házasságig a szexel?

Figyelt kérdés
19L
2018. dec. 4. 20:42
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
84%
civilizáció= párzás csupán az élvezetért?Szerintem az őskorban is művelték, de nyilván egyhuzamban terhesek voltak a nők.
2018. dec. 4. 20:53
 12/40 anonim ***** válasza:
57%

"Többé kevésbé tartom a hitem."

Ezt mégis hogy kell érteni? :O Valahogy nagyon ellentmondásos vagy, most vagy tartod, vagy nem tartod. Nincs köztes út.

És mondták már, ha létezne Isten, akkor nem hagyná, hogy a sok szerencsétlen éhen haljon? Vagy ha létezne, akkor miért engedi élni a sok sz..r gonosz embert, akik ártanak másoknak?

2018. dec. 4. 20:54
 13/40 anonim ***** válasza:
27%
Mert nem akarnak. Hajtja őket a nemi vágy. Önmegtartóztatás nincs. Bár vannak akik ki bírják várni, ismerek pár házaspárt, egyikük sem panaszkodott a szexuális életére. Hozzáteszem legtöbbjüknél 2 gyerkőcnél több született, jó a házasságuk, szeretik és tisztelik egymást.
2018. dec. 4. 20:54
 14/40 anonim ***** válasza:
73%
Ugyan minek, kérdező? Főleg ha ráadásul nem is valláskárosult az ember.
2018. dec. 4. 20:57
 15/40 A kérdező kommentje:
12-es vannak tanítások amik fontosak nekem,amiket igaznak tartok de nem hiszel el mindent vakon. Ha úgy érzem eljárók misére,gyónni nagyon régen voltam. Így értettem
2018. dec. 4. 20:59
 16/40 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
39%
Keresztén értékrend? Mármint kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélések? Na, pont ennyit ér a ti keresztény, hulladék erkölcsötök.
2018. dec. 4. 21:01
 17/40 anonim ***** válasza:
78%

Kislány! Keresztény értékrend? Még az un. keresztény hívők sem tartják javarészt, nemhogy Magyarország, ami a kormány hülyeségeivel ellentétben egyáltalán nem keresztény ország. Attól, hogy papíron sok ember meg van keresztelve, még nem lesz az ország keresztény vagy hívő. Nézd már meg az emberek életmódját... szerinted ebben mi a keresztényi? Ha egy csöpp eszed lenne látnád, hogy maximum a nagyon mélyen hívők tartják ezt be.

Egyébként az egész egy olyan korból származik, amikor a nőt feleségül VETTÉK, pénzért vagy javakért és ezért cserébe el is volt várva, hogy érintetlen legyen. A többi romantikus körbemagyarázása csak körítés. A szüzesség mint olyan, egy értéktárgy volt egy olyan korban, amikor a nőknek nem igazán volt választásuk. Ezt a kialakult szokást csak átvette a kereszténység, semmi köze az értékrendhez.

Ha pedig figyelembe veszed amit leírtam, ergo azt, hogy az emberek nem vallásosak, akkor mégis mi a túróért kéne várniuk mégis? Egy logikus érv szól mellette akár? Nem. Mert egy jó kapcsolat, házasság alapja a jó szex és ha az igények, libidó, stb nem klappol, akkor az a kapcsolat ki fog siklani előbb, vagy utóbb mert vagy szenved valamelyik, netán mindkét fél, vagy máshol keresi majd a vágyai kielégülését.

2018. dec. 4. 21:02
 18/40 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
57%
Jav.: keresztény* (Vagy mi a bánat a vallásotok neve...)
2018. dec. 4. 21:02
 19/40 anonim ***** válasza:
51%

A szex és a vallás nem zárja ki egymást.

A legbevállalósabb barátnőm is egy vallásos nő volt.

Minden vasárnap misére járt.

2018. dec. 4. 21:03
 20/40 anonim ***** válasza:
66%
A szexualitás hozzátartozik egymás megismeréséhez, és egy kapcsolat szerves része. Egyszerűen csak hatalmas butaság és meggondolatlanság azelőtt összeházasodni valakivel, hogy ilyen téren is megismertétek volna egymást. Szexuális téren is lehetnek olyan különbözőségek, amik képesek tönkretenni egy kapcsolatot. Az, hogy vártok házasságig semmilyen pozitív hatással nem lesz a kapcsolatra.
2018. dec. 4. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!