Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn ráírok válaszol, de olyan semmilyen módon. Példák kifejtésben. Most csodát várnak az ilyen emberek? Valamint milyen arányban kellene témát felhozni szerintetek a feleknek ilyen esetekben?
Megtetszik valaki ráírok 3 lehetőség van. Vagy nem válaszol, vagy leírja, nem lesz semmi köztünk és megindokolja.
Válaszol és normálisan elbeszélgetünk (ennek két válfaja van, alkalmilag vagy hosszabb távon)
Ami viszont nekem még a lerázásnál is rosszabb válaszol, de abban nincs köszönet.
Példában szereplő emberek közös tulajdonsága a minimális információt adó adatlap. Kép alapján se sok minden derül ki (némely kép többet mond 100 szónál).
Példa: Szia Keresztnév.+ valami bók féle a külsejére
Válasz: Szia...megköszöni a bókot.
Kérdés: (0 az információ) hogy telt a napja,hétvégéje mik a tervei
Válasz: jól/unalmasan, pihenés, barátokkal találkozik,
Kérdés: mit szeretsz csinálni szabad idődben...
Válasz: barátokkal találkozni (nyilván előző válasza nem ez volt)
Visszakérdés: és te?
Válaszom: 3-5 olyan dolog amit szeretek csinálni és ha ő írná tudnék rá kérdezni, fűzni a beszélgetés fonalát
Ő válasza: Az jó!
Én vagyok béna? Vagy minek válaszol, aki nem akar (tud?) beszélgetni? Várja,hogy azt írjam a szabad időmben a 30milliós autómmal csapatok buliról bulira és a palotámban lazulok? És persze közben percenként keresek egy 1000est.
Igen, te vagy béna, ha ezt kérdezgeted.
Kb mindenki ugyanezt írja, amit Te, így aztán marha unalmas.
Bár akkor regisztrál az ilyen csja társkarasőre.
Várom a női véleményeket! Nem a lepontozásokat. Rendes hozzászólást!
"Te mit írnál egy olyan embernek, akin nincs fogás."
Semmit!
Én leszoktam arról, hogy teljesen üres adatalapoknak írogassak, és próbáljam kitalálni, hogy vajon mi jár a fejében.
Minek?
Ha csak egy fotót látok, akkor honnan tudjam, hogy legalább egyetlen apró közös pont van e bennünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!