Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora hátrányt jelent online társkeresőn, ha lányként nincs pisze orrom és telt ajkaim?
Azt hangsúlyozd amit szeretsz magadban mert nlmindenkiben van valami szép.
Tegnap full depresszióban, fáradtan egész napos sírás után felpillantottam a pénztáros lányra s nem azt láttam meg, hogy zombiként ül, fáradt, karikás a szeme, van egy bibircsokja hanem kapásból a hatalmas vastag,dús hullámos természetes haját ami valami elképesztõen gyönyörû volt. Szerintem így érdemes nézni magadra is.
De.ha te a m@sik véglet vagy akkor vígasztalhat az a két tudat
1, interneten ha túl vagy sok beteg ember levelén találhatsz valaki igazán jót mert minden nõre 30an repülnek rá.
2, a férfiaknak is vannak hiányosságai, gátlásai ezért ezzel nem leszel egyedül.
Semekkora.
Az összes exemnek karakteres orra volt, és én személy szerint utálom a húsos ajkakat.
Ezzel együtt volt haverom, aki meg azt mondta, hogy nagy orrú a barátnőm. Nála valszeg hátrány lenne.
Nyugodtan próbáld meg, nem vesztesz semmit.
Lehet hogy amit te negatívumként látsz, azt egy fiú imádná.
"Lehet, hogy csak egy ember vagy a világon de valakinek te jelentheted a világot"
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!