Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lehet a nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet a nőkkel online normálisan beszélgetni?

Figyelt kérdés
Félrértés ne essék, főleg élőben ismerkedem, de kiváncsiságból szoktam a neten is ha épp nincs senkim. Hiába indítok el bármilyen beszélgetést normálisan, humorosan stb. az egész átmegy kihallgatásba. Én kérdezek, ők válaszolnak max. 3 szaros szóban. A fotó cseréig már el sem jutok velük, mert kifullad az egész. Pár napja nyilvános a profilképem, rám is írnak de borzasztó helyesírással és hiába dobok be bármit lefullasztják magukat.
2018. nov. 29. 08:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Valószínüleg amit te értesz "normális beszélgetés" alatt, az nem az.
2018. nov. 29. 08:16
 2/19 anonim ***** válasza:
67%

Beszélgetés? Három szavas mondatokkal? Már is kuka.

Vannak akikkel tényleg lehet, de ritka.

2018. nov. 29. 08:17
 3/19 A kérdező kommentje:
1-es. Akkor világosíts már fel a normális beszélgetésről.
2018. nov. 29. 08:27
 4/19 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem azért, mert sokan már unják, hogy folyton rájuk írnak, ugyanazokkal a sablonos kérdésekkel.
2018. nov. 29. 08:33
 5/19 anonim ***** válasza:
49%
A feszbuk nem tarskereso. Nem akarnak ismerkedni, vagy nem veled.
2018. nov. 29. 10:33
 6/19 anonim ***** válasza:
19%

A nők 90%-a hozzá van szokva, hogy a pasi nyomul, és szórakoztatja. Így aztán valójában elég gyenge kommunikációs képességekkel rendelkeznek (aka: unatkozom, mondj valami témát vs persze a témák 99%- nem érdekli).

A neten ez a probléma halmozottan látszik, mert egyszerűen egyértelmű, hogy te írsz 3-4 értelmes sort, ő meg “aha”

Persze vannak nők, akik kiváló beszélgetőtársak, széles látókörrel, sajnos ők ritkán vannak egyedül.

(Ami szomorú, hogy 30as nők között is sok ilyen van, akivel 10 percig nem lehet beszélni, vagy te tartod életben a kommunikációt, vagy csend lesz.

Aztán ha beleunsz az egyoldalú csevegésbe, akkor jön a “minden férfi mocsok, mert szó nélkül lelép, pedig adtam a jeleket)

2018. nov. 29. 10:56
 7/19 anonim ***** válasza:
23%
Ez azért van mert csak azzal beszélgetünk komolyabban aki tetszik nekünk. Ha rá írsz egy csajra , de te nem tetszel neki , úgy valószínűleg “ok” “aha” válaszokat fogsz kapni hogy megund és békén hagyd!
2018. nov. 29. 11:16
 8/19 anonim ***** válasza:
24%

Érdekes 7-es, én is így vagyok azokkal a csajokkal, akik nem jönnek be (kövérek, gyerekük van), aztán mindig mekkora hiszti van belőle, hogy ők milyen értékes emberek, csak nem adtam lehetőséget, hogy megismerjék őket, és felszínes vagyok.

Pedig csak azért csinálom, hogy békénhagyjanak.

De ezt csak akkor tartjátok elfogadhatónak, ha a nő csinálja, fordítva valami mocsok dolog.

2018. nov. 29. 11:19
 9/19 A kérdező kommentje:
5-ös, ki beszélt itt facebookról?
2018. nov. 29. 11:39
 10/19 anonim ***** válasza:
51%
El kell hogy szomorítsalak, mert a nők szoktak normalisan beszélgetni online is. Az a nem normális ha veled csak így beszelgetnek, sajnos a hiba az Ön készülékében keresendő
2018. nov. 29. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!