Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet a nőkkel online normálisan beszélgetni?
Beszélgetés? Három szavas mondatokkal? Már is kuka.
Vannak akikkel tényleg lehet, de ritka.
A nők 90%-a hozzá van szokva, hogy a pasi nyomul, és szórakoztatja. Így aztán valójában elég gyenge kommunikációs képességekkel rendelkeznek (aka: unatkozom, mondj valami témát vs persze a témák 99%- nem érdekli).
A neten ez a probléma halmozottan látszik, mert egyszerűen egyértelmű, hogy te írsz 3-4 értelmes sort, ő meg “aha”
Persze vannak nők, akik kiváló beszélgetőtársak, széles látókörrel, sajnos ők ritkán vannak egyedül.
(Ami szomorú, hogy 30as nők között is sok ilyen van, akivel 10 percig nem lehet beszélni, vagy te tartod életben a kommunikációt, vagy csend lesz.
Aztán ha beleunsz az egyoldalú csevegésbe, akkor jön a “minden férfi mocsok, mert szó nélkül lelép, pedig adtam a jeleket)
Érdekes 7-es, én is így vagyok azokkal a csajokkal, akik nem jönnek be (kövérek, gyerekük van), aztán mindig mekkora hiszti van belőle, hogy ők milyen értékes emberek, csak nem adtam lehetőséget, hogy megismerjék őket, és felszínes vagyok.
Pedig csak azért csinálom, hogy békénhagyjanak.
De ezt csak akkor tartjátok elfogadhatónak, ha a nő csinálja, fordítva valami mocsok dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!