Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet a nőkkel online normálisan beszélgetni?
mert nem fogod meg őket, nem kelted fel az érdeklődésüket, nem jön át egy olyan személyiség, stílus az írásodból, amit vonzónak tartanának. Nekem volt, hogy már pár üzenettel felkeltették az érdeklődésem, de ha sablonos és nem jön át semmi különös, akkor nem fogok bőven válaszolgatni.
26n
#7 és #8 komment értékelése vicces
azért ölöm a beszélgetést, mert nem jön be, és várom, hogy felfogja, és lekopjon
- nő írja 74%-ban hasznos
- férfi írja 0%-ban hasznos
🙂
Jó és akkor mégis hol történik ez,ha nem facebookon?
Én,mint nő,pl azért szakítok meg egy ilyen "beszélgetést",mert a fb például nem társkereső. Nem szeretem ha vadidegenek rám írkálnak. Nap mint nap idegenek zaklatnak ugyanazokkal a kérdésekkel,amiknek a vége mindig ugyanaz. Ha nem akarok ismerkedni,akkor én vagyok a szar. Hiába írja kint mindenhol hogy van barátom,de attól még ismerkedni szabad,nem? Meg jönnek az ilyen "mizu" tipusú kérdésekkel,amikre nem tudok mit válaszolni,mivel a büdös életben nem találkoztam vele,nem beszéltem vele,mégis mit kéne erre írni? El tudsz képzelni egy kapcsolatot,ami azzal indul hogy rádír valaki hogy "szia mizu szép vagy"? Mert én nem. Rögtön látnám hogy csak meg akar húzni. Neten különben sem ismerkedek,arra ott a társkereső,ha meg fbn,instán ismerkedek,akkor legalább környékbli lenne,hogy valahol összefussunk vagy valahonnan ismerjem. Ja és az esetek 80%-ában az illetőnek nincs fent semmilyen képe,sem infó arról hogy kicsoda-micsoda,,hány éves,hol lakik. Nyilván nem akarok ismerkedni egy ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!