Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn ráírok válaszol, de olyan semmilyen módon. Példák kifejtésben. Most csodát várnak az ilyen emberek? Valamint milyen arányban kellene témát felhozni szerintetek a feleknek ilyen esetekben?
Megtetszik valaki ráírok 3 lehetőség van. Vagy nem válaszol, vagy leírja, nem lesz semmi köztünk és megindokolja.
Válaszol és normálisan elbeszélgetünk (ennek két válfaja van, alkalmilag vagy hosszabb távon)
Ami viszont nekem még a lerázásnál is rosszabb válaszol, de abban nincs köszönet.
Példában szereplő emberek közös tulajdonsága a minimális információt adó adatlap. Kép alapján se sok minden derül ki (némely kép többet mond 100 szónál).
Példa: Szia Keresztnév.+ valami bók féle a külsejére
Válasz: Szia...megköszöni a bókot.
Kérdés: (0 az információ) hogy telt a napja,hétvégéje mik a tervei
Válasz: jól/unalmasan, pihenés, barátokkal találkozik,
Kérdés: mit szeretsz csinálni szabad idődben...
Válasz: barátokkal találkozni (nyilván előző válasza nem ez volt)
Visszakérdés: és te?
Válaszom: 3-5 olyan dolog amit szeretek csinálni és ha ő írná tudnék rá kérdezni, fűzni a beszélgetés fonalát
Ő válasza: Az jó!
Én vagyok béna? Vagy minek válaszol, aki nem akar (tud?) beszélgetni? Várja,hogy azt írjam a szabad időmben a 30milliós autómmal csapatok buliról bulira és a palotámban lazulok? És persze közben percenként keresek egy 1000est.
En pont az ilyen uzenetek miatt adtam fel. Ertem en, hogy nehez barmit is irni, de oszinten?
Annyira de annyira unalmas kerdesek ezek. sokszor ugy ereztem csak be kellene masolnom a valaszaimat az elozo 2000 ugyanilyen levelezesbol.
Es nem, nem csak olyan pasik voltak akik nem jottek be, a fele legalabb tetszett a kepeken, de amikor annyira klise az egesz...inkabb abbahagytam az online tarskeresest.
Es bocs, de nem nagyon tudok segiteni, hogy mi lenne egy jo nyitas.
Ismerem ezt a szitut. Teljesen mindegy, hogy sablonos kérdést írsz-e vagy csak szimplán vereted a poénos hülyeségeket, hogy felrázd az egészet. Kb. 15 perc után kivétel nélkül minden beszélgetésem kifulladt (nem, nem vagyok sablonos pasas, és igen fotóval nyomom az ismerkedést). Érdekes módon minden barátnőmet élőben ismertem meg, élőben csábítottam el, a love-hu-ról pedig összejött egyszer egy kefélés...ennyi. Veretheti az ember a Tindert, Badoot, Love-ot akármit, az emberek bő 90% totál alkalmatlan a kommunikációra. Azon már pedig csak kínomban röhögtem ha egy társkeresőn ezt látom kiírva: nem chatelek :D vagy felsorolnak kb 10 kritériumot aminek meg kell felelned, más esetben esély nélküli gyökérnek van titulálva az ember.
Akkor pedig főleg én volta a szemét, ha meg mertem kérdezni, hogy "Drágám, egy ilyen minőségű beszélgetés után miért is vagy számomra érdekes?":D
Kabaré az egész online társkeresés, bár aláírom, hogy vannak sikertörténetek is. Csak hát ezek erős kisebbségben vannak a sikertelen történetekkel szemben.:D
Szerintem ez egy teljesen normális beszélgetés kezdésnek. Éppen ott ahol abbahagytad, még egy kérdést felteszel, aztán aki nem akar az nem beszélget tovább veled, aki meg akar az visszakérdez.
40/n
Igen, nagyon nehéz ez...mert ha röviden ír, az az ember érzése, hogy nem érdekli a másikat. De közben meg visszakérdez, szóval lehet mégis?
Nekem jó beszélőkém van, de amint tetszik valaki, zavarba jövök és beijedek, hogy biztos nem érdeklem. A fenti beszélgetésben talán azt csináltam volna, hogy: "Az jó!" "Jó, szívesen csinálom, múltkor pl...ez és ez volt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!