Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri szerető viszonyban lenni? 22L
Látod, azt sem tudod hol a fejed. Alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, a szeretővel való kavarás is ezt példázza. Nem kell ide terminológia, miegymás. Én a stílusodra, az érzeseidre értettem ami kivetül az írásodnál, lásd: "igeeen, jajj" meg úgy ámblokk az egészre amit előadsz.
Egyszóval éretlen.
Továbbá: Te kértél tanácsot, mi válaszoltunk. Azért ne kapd fel a vizet, ha valaki megmondja frankót és ellenkezik az általad keresett nézettel. Mert bizony az fix, hogyha te bújni akarsz, szeretkezni meg stb...akkor neked nem való szexkapolatot. Ez nem támadás, csak jó tanács.
#19 kicsit nyersen fogalmazott, de nem ìr hülyeséget.
Én pl. tudom azt, hogy egy nőnek sem jönne be ag erényö es játék. Fogtam magam, vettem egyet, és néha felrakom. Igaz, így csak magamtól függ a dolog, így hát nem olyan, mintha a párom tenné rám, de nem kaphatunk meg mindent. Főleg a mai világban, amikor a nőknek csak elvárásai vannak, de hogy ők is adjanak valamit cserébe, az már nem működik. :(
Nekik lehetnek vágyaik, de ha a pasi csak megpedzi pl. a lábimádatot, akkor perverz állatnak van minősítve, akit nagy ívben kerülni kell.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!