Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői viszonyban mennyire gyakoriak nálatok az együttlétek?
Nem azért jöttem ide, hogy a megcsalásról, szerelemről, házasságról hallgassak prédikációkat!
CSAK azok válaszoljanak, akiknek van/volt szeretőjük vagy ők maguk voltak, vagy most szeretők.
Nagyjából mennyi időnként jön össze a légyott? Nehéz összeszervezni? Kielégítő ez nektek vagy többet szeretnétek? Hol találkoztok olyankor? Minden alkalommal csak szex van, vagy más is? Gondolok itt beszélgetés, program, "randi" stb.
Van program is
Kevesebszer mint szeretnenk de itt es ott is csalad van
Vannak orara berelheto lakasok
Szervezes nem nehez mar vagy 4 eve a szeretom
Tali sok helyen volt mar ahogy szervezzuk
heti egy együttalvás és szex
nem volt nehéz
jó volt így
a nő lakásán
voltak többlet programok is
2-3 naponta találkoztunk általában,ekkor többségében volt szex is,de más programok is. Kocsiban vagy pár órára kivehető lakásban.
20L
Amikor voltam szerető, nekem heti egy szex volt, de én ezt el is vártam, heti egy alatt nem szeretek belemenni semmilyen viszonyba, azért vannak az embernek igényei...
Nem volt nehéz megszervezni, amikor már nehézzé vált, "szakítottunk". (Néha beszélünk most is, de az más.)
Nem volt kielégítő, mellette nekem kellett más is néha, meg hát neki meg ott volt más eleve.
Változó helyeken találkoztunk, de meg tudtuk oldani komfortosan, rendesen.
A heti egy szexen felül volt hogy csak úgy beszélgettünk, megittunk egy kávét, néha telefonoztunk, egyénként én speciel szerettem vele lenni, de ez második szerep volt csak, akkor ez jó volt, most már azért többre vágynék.
Heti 1 a minimum, van hogy 2-3x is összejön.
Szex az alap hogy mindig van, de mellette vannak más programok is, elszokott vinni magával sok helyre. Változó hogy hol találkozunk, keresünk egy eldugott helyett, esetleg náluk vagy nálam ha jól jön ki a lépés. Kielégítő, nem képzelek bele többet mint ami :)
21/l
Ez a sok 20-22 éves ribizli büszke lehet magára hogy ennyi idősen azt tudják felmutatni hogy ők szeretők.
Ez a világ egyre hányingerkeltőbb!
Úgy látom, ide járnak lepontozni a frusztrált férjek/feleségek. A két beszólogatós válaszolón kívül mindenkinek ment a zöld kéz, köszönöm.
Még annyi kérdésem lenne, ha van még kedvetek válaszolni, hogy pl. heti 1 együttalvás hogy tud összejönni? Meg heti több találkozó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!