Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretői viszonyban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői viszonyban mennyire gyakoriak nálatok az együttlétek?

Figyelt kérdés

Nem azért jöttem ide, hogy a megcsalásról, szerelemről, házasságról hallgassak prédikációkat!

CSAK azok válaszoljanak, akiknek van/volt szeretőjük vagy ők maguk voltak, vagy most szeretők.

Nagyjából mennyi időnként jön össze a légyott? Nehéz összeszervezni? Kielégítő ez nektek vagy többet szeretnétek? Hol találkoztok olyankor? Minden alkalommal csak szex van, vagy más is? Gondolok itt beszélgetés, program, "randi" stb.

2017. jún. 6. 22:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mindenkinek arra van ideje, amire akarja ;)

Az ottalvás akár egymásnál, akár egy hotelbe :)

2017. jún. 7. 14:46
 12/20 anonim ***** válasza:
Az rendben van, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja, de ilyenkor mit mond otthon, akinek felesége/férje van? Pláne együttalvásnál? :-O
2017. jún. 7. 18:09
 13/20 anonim ***** válasza:
44%
Én azt mondom hogy bulizni mentem a barátnőimmel vagy csak hogy az egyiknél ott alszom.
2017. jún. 8. 15:06
 14/20 A kérdező kommentje:

Ez ok néha...de heti rendszerességel ki veszi be?

Én is azt nem értem, hogy hogy lehet ezeket ilyen gyakorisaggal hosszú távon leszervezni...bár lehet, hogy nekem túl sűrű az életem.

2017. jún. 8. 15:39
 15/20 anonim ***** válasza:
35%
Ribizli vagy!
2017. jún. 8. 15:43
 16/20 anonim ***** válasza:
42%

Úgy, hogy a megcsaló pasi mögött egy fülig szerelmes lány áll, aki olyan rózsaszín ködben úszik, hogy ha a szeme láttára történne a megcsalás, akkor se venné észre.

Mi már 4 éve ,,együtt'' vagyunk, az utóbbi egy évben tényleg nagyon átlátszó indokokkal szökik el otthonról, a nő mégse jött még rá. Vagy csak nem akar.

2017. jún. 8. 16:56
 17/20 anonim ***** válasza:

Pár hónapja lett vége a "szeretői" státuszomnak. Azért írom idézőjelesen, mert elnézett szerető voltam a feleség részéről. Kint éltem heti Rómában 2 évet. Ebből 1 évet találkozgattam a volt partneremmel. Mindig hozzám jött általában 1-2x hetente. Voltak egyéb programok is, múzeumba mentünk, kávézni, vacsizni, táncolni. Az asszonynak nem volt gondja vele, ő is tartott egyet. Amikor hazajottem vege lett a kapcsolatunknak is. Jóbarátként tekintünk egymásra.

26N

2017. jún. 9. 21:25
 18/20 anonim ***** válasza:
45%

Én két férjnek vagyok a szeretője,plusz nekem is van párom. Mindkettővel heti egyszer találkozom pár órára. A szex az alap, ha van kedvünk, akkor elmegyünk enni,kávézni,sétálni. Az egyik erre jobban vevő,és én is vele szoktam inkább"randizni",mert ha vele mutatkozom az utcán, simán ki tudom magyarázni. A másikkal emiatt nehezebb ilyet összehozni,pedig pont vele szerstek jobban lenni.

21 l

2017. jún. 10. 04:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Jézusom hova sullyed ez a vilag. Tudom lefogtok pontozni de ez borzaszto amiket ide irtok. En ugy voltam szereto, hogy arrol csak kesobb szereztem tudomast.. Nalunk a heti 2-3 egyutt alvas is siman osszejott a baratnojevel nem elt egyutt. Masik oldalon is alltam mikor megcsaltak, egyutt tudtommal este nem aludtak, mert minden este otthon volt. de az eltero munkarendunk megengedte hogy napkozben randikazzon es nappal intezze az ocsmany dolgait
2017. jún. 12. 22:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Mennyi mocsok ember van itt. Ettől függetlenül régen én úgy voltam egy nővel, hogy nem tudtam, hogy házas. Azóta depressziós vagyok és a férjétől is nagyon sokszor bocsánatot kértem. Természetesen így is kaptam jó pár pofont, de megérdemeltem. Azóta a férje a legjobb barátom és minden héten 1 szer leülünk beszélgetni. Az a gond, hogy a felesége mindig ott legyeskedik körülöttünk és próbál visszacsalni engem, de én már nem akarom az együttlétet vele. Ha ti se tudtátok, akkor bocsánatot kérek, de ha igen, akkor mélységesen szégyelljétek magatokat!
2017. aug. 30. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!