Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki ilyen viszonyban az exével? 25/L
Szóval szakítottunk kb 2 hónapja, ezután úgy másfél hónapig nem beszéltünk egyáltalán, aztán úgy alakult, hogy újra jóban lettünk..Ő felvetette, hogy megpróbálhatnánk újra, de én bizonytalan voltam, így hagytuk a dolgot.. aztán úgy közeledtünk egymáshoz, mint a barátok. Voltunk egymásnál sokszor azóta, de végig csak beszélgettünk, hülyültünk, mint a barátok. Viszont néha megölel, megsimogat, és ugyanúgy beszél velem, mint amikor még együtt voltunk. Én az az igazság, hogy még mindig szeretem, megpróbálnám újra, viszont ő nem vetette fel azóta, hogy kezdjük újra. Nem tudom, hogy most tényleg csak barátként tekint-e rám, vagy csak fél újra kezdeményezni..A szemében néha úgy látom, még mindig szeret. Vagyis azt, hogy szeret, tudom. Csak hogy tudna-e újra barátnőjeként tekinteni rám, azt nem. :) Nem merem felhozni neki, nem szeretném elveszíteni a barátságát is..
Volt még valaki ilyen helyzetben?
Valószínű fél újra megemlíteni megint, párkapcsolatokban, meg társkereséskor mindig elvesz egy keveset az emberből az ilyesmi.
Biztosan szeret, különben nem lenne melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!