Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri szerető viszonyban lenni? 22L
Van egy ötletem:
Szeretkezz velem, bújj hozzám - én csípem az ilyen lányokat - és ne hívjuk kapcsolatnak.
(WellHello - A város szemei ^^)
A kecske is jól lakik, a káposzta is megmarad!
Becsszó, csak segíteni próbálok neked! ;)
Nehogy változtass, ez egy jó teszt, hogy kiszűrd a nemibetegeket! Ha nincs takargatnivalója, miért nem megy bele!? "Nem szeretné idegenekkel megosztani a leletét?" A leletét nem, de az ágyát igen!?
Ha mégis lesz valaki, akiről kiderült, hogy egészséges, akkor is csak gumival menj bele, mert nyilvánvaló, hogy nem te leszel az egyetlen neki!
Egyébként még mindig az a véleményem, hogy nem neked való a dolog.
igen, arra gongoltam, hogy először gumival, és ha mondjuk egy hónap múlva is minden rendban, akkor jöhet a tabletta :)
igen..félek hogy éreznék, aminek nagy a valószínűsége, de már augusztus óta nem voltam senkivel és hiányzik :)
Nem, félreértettél. CSAK GUMIVAL menj bele bármibe is! Ez nem párkapcsolat, ahol annyira megbízhatsz a másikban, hogy csak tabival védekezz! Az egy dolog, hogy az elején ott a papír, hogy nem beteg, de később simán az lehet, ha bárkivel összefekszik. Ugye tudod, hogy egy szexkapcsolatnak pont az a lényege, hogy semmi felelősség, csak jól érzitek magatokat? Még ha meg is ígéri, hogy mással nem fekszik össze, attól még össze fog, ebben biztos lehetsz.
Ezért is mondom, hogy jól gondold át ezt még egyszer, mert nekem úgy tűnik elég naiv elképzeléseid vannak a szexkapcsolatról, és csak sérülni fogsz a végén. Biztos megéri ez neked egy kis szexért?
Az írásképed után azt gondolnám, hogy nem a szakdogádra készülsz, hanem még csak érettségire...
Szóval azt kérded mi a véleményem? Hogy lehetne ezt jobban megoldani?
A válasz nagyon egyszerű: Emeld fel a kicsi seggedet, menjél be szépen egy sexshop-ba, szerezz be egy bránert és most figyelj! Ahhoz még gumit sem kell húznod, orvosi vizsgálat sem kell, mindig hűséges lesz hozzád, azon sem kell aggódnod, hogy beleszeretsz, és bármikor odabújhatsz hozzá ha kedved tartja!
További minden jót neked.
Kedves 19. válaszoló!
Az írásképem nem szakdolgozat írásának megfelelő...Rendben. De miért használjak itt olyan kifejezéseket, mondatokat, amelyek szakszerűbbek, összetettebbek, bonyolultabbak? Miért kellene összevonnom ezt a két esetet?
Nagyon köszönöm a jó tanácsodat, minden bizonnyal, már most indulok és beszerzem, de persze nem is egyet, hanem kettőt! Nem is tudom, hogy nekem ez miért nem jutott eszembe, hiszen valóban ez a legtökéletesebb megoldás!
Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!