Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri szerető viszonyban lenni? 22L
A barátság extrákkal kapcsolatoknál az egyik fél mindig megszívja!
Vagy ha kölcsönösek az érzelmek, akkor meg happy end... de az élet nem Hollywood!
Szerető? De azért szingli pasival, ugye? Mármint szexkapcsolatra gondoltál?
Sajnos nagyon könnyen tudnak kialakulni érzelmek. De azért megpróbálhatod. De mindenkeppen fektessétek le az összes szabályt már az elején. S olyat választ, aki csak szexuálisan vonz.
Például, hogy csak egymással vagytok-e. Mert vannak férfiak, kik több szeretőt tartanak egyszerre.
Hogy óvszert hasznaltok.
Milyen időközönként találkoztok.
Kinél lesztek együtt.
Csak "sima" szex vagy orál, anál van-e benne.
Mi a helyzet, ha mestruálsz.
Csak szexelni találkoztok, vagy előtte kávéztok, elmentek enni meg ilyesmi.
Titkos a kapcsolat vagy mások is tudhatnak róla.
S még ezer dolog lehet.
Lehetséges hogy megkedveled. A közös szabályok jól betartása szerintem inkább még növelheti az esélyét hogy megkedveled.
Csak neked legyen szabályod. Sexelgess vele ha jó a pali. Ja meg ne válj el tőle haraggal vagy durván mert a sulid után lehet úgy fogod gondolni hogy megismerkednél vele jobban.
/27f
Ha rutinos a faszi az ilyesmiben akkor majd segít
Jó ötlet ilyen feszkos idoszakokban, nagyon is
#4 első mondatához: Egy dolog, hogy rákérdezel erre, de valószínűbb, hogy azt mondja majd, nincs más. Azért ne legyél naiv...
Aztán..biztosat vársz bizonytalantól.
Megéri. Na de kinek? Nem ismerjük milyen beállítottságú vagy. Amiket leírtál pro mellett, önmagában még csekély információ. Én speciel egy ideje jobban stresszelek, történik ez is, az is, és jelenleg nem hiszem, hogy jó döntésnek bizonyulna egy párkapcsolat. Viszont a szex nem jönne rosszul. Csakhogy én tudom magamról, a szexkapcs nem az én világom, így ez fel sem merül bennem opcióként.
Tehát azt vizsgáld leginkább, hajlamos vagy-e belebolondulni a partneredbe.
Még nem írták előttem, de az sem árt egy ilyen kapcsolatban ha kérsz papírt, hogy kivizsgáltatta magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!