Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megéri szerető viszonyban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri szerető viszonyban lenni? 22L

Figyelt kérdés
végzős vagyok az egyetemen. Szakdolgozat, gyakorlat, munka. Nincs szükségem most bármilyen csalódásra, azért hogy végig tudjam vinni az évet szépen. Ezért épp csak szerető viszonyban szeretnék valakivel lenni, aki majd beleegyzik. Szerintetek ez jó ötlet? Mennyi eséllyel alakulnak ki érzelmek?
2018. nov. 24. 00:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%

A barátság extrákkal kapcsolatoknál az egyik fél mindig megszívja!

Vagy ha kölcsönösek az érzelmek, akkor meg happy end... de az élet nem Hollywood!

2018. nov. 24. 00:45
 2/22 anonim ***** válasza:
84%

Szerető? De azért szingli pasival, ugye? Mármint szexkapcsolatra gondoltál?

Sajnos nagyon könnyen tudnak kialakulni érzelmek. De azért megpróbálhatod. De mindenkeppen fektessétek le az összes szabályt már az elején. S olyat választ, aki csak szexuálisan vonz.

2018. nov. 24. 00:49
 3/22 A kérdező kommentje:
igeeen, teljesen szinglivel szeretném :) Milyen szabályokat lenne érdemes felállítani? (De aztán lehet senkit sem találok majd :D )
2018. nov. 24. 00:51
 4/22 anonim ***** válasza:
84%

Például, hogy csak egymással vagytok-e. Mert vannak férfiak, kik több szeretőt tartanak egyszerre.

Hogy óvszert hasznaltok.

Milyen időközönként találkoztok.

Kinél lesztek együtt.

Csak "sima" szex vagy orál, anál van-e benne.

Mi a helyzet, ha mestruálsz.

Csak szexelni találkoztok, vagy előtte kávéztok, elmentek enni meg ilyesmi.

Titkos a kapcsolat vagy mások is tudhatnak róla.

S még ezer dolog lehet.

2018. nov. 24. 00:55
 5/22 anonim ***** válasza:
64%

Lehetséges hogy megkedveled. A közös szabályok jól betartása szerintem inkább még növelheti az esélyét hogy megkedveled.

Csak neked legyen szabályod. Sexelgess vele ha jó a pali. Ja meg ne válj el tőle haraggal vagy durván mert a sulid után lehet úgy fogod gondolni hogy megismerkednél vele jobban.

/27f

2018. nov. 24. 01:41
 6/22 anonim ***** válasza:
54%

Ha rutinos a faszi az ilyesmiben akkor majd segít

Jó ötlet ilyen feszkos idoszakokban, nagyon is

2018. nov. 24. 02:56
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
csak is házas pasi fog bele menni ugy hogy ne is alakuljon ki semilyen érzelem,de szerintem megéri,nekem is volt ilyen kapcsolatom
2018. nov. 24. 06:40
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

#4 első mondatához: Egy dolog, hogy rákérdezel erre, de valószínűbb, hogy azt mondja majd, nincs más. Azért ne legyél naiv...

Aztán..biztosat vársz bizonytalantól.

Megéri. Na de kinek? Nem ismerjük milyen beállítottságú vagy. Amiket leírtál pro mellett, önmagában még csekély információ. Én speciel egy ideje jobban stresszelek, történik ez is, az is, és jelenleg nem hiszem, hogy jó döntésnek bizonyulna egy párkapcsolat. Viszont a szex nem jönne rosszul. Csakhogy én tudom magamról, a szexkapcs nem az én világom, így ez fel sem merül bennem opcióként.

Tehát azt vizsgáld leginkább, hajlamos vagy-e belebolondulni a partneredbe.

Még nem írták előttem, de az sem árt egy ilyen kapcsolatban ha kérsz papírt, hogy kivizsgáltatta magát...

2018. nov. 24. 07:51
 9/22 anonim ***** válasza:
Malíciával mondom ne sértődj meg, de ha valóban egyetemista vagy, akkor nézzük is csak mi is az a szerető? :) A szerető ha az egyiknek van kapcsolata a másikna k vagy van vagy nincs de nem párkapcsolatban vannak. Szóval, szerintem lehet hogy találsz ilyet de azt fogja mondani hogy nincs neki senki, (meg is érteném) mert ki ne vágyna egy értelmes fiatal lányra...
2018. nov. 25. 01:05
 10/22 A kérdező kommentje:
tudom igen, a szerető fogalma más ,mint amire gondolok. De a szexkapcsolat számomra olyan idegen :( én szeretkezni szeretnék, meg bújni...stb :)
2018. nov. 25. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!