Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői viszonyban vagyunk, de hallgat az új nőjéről? Lent
Van egy férfi, függetlenek vagyunk (vagyis ő volt), nem jártunk, csak amolyan szeretők voltunk. Hetente többször beszéltünk, találkoztunk.
1 hónapja nem találkoztunk, kb kétszer találkoztunk. Időközben kiderült, nője van. Én erről semmit nem tudtam, nemtudom mióta van neki. Miért hallgatja el? Miértnem írja le, hogy kész vége, befejeztem veled? Miért jó titkolózni?
N/26 F/30
Egyfelől mivel szeretői viszonyról van szó, érthető, hogy nem számol be neked a magánéleti dolgairól, pontosan ezért nem igazi kapcsolat. Másfelől lehetne őszinte.
Lehet,hogy azért nem szólt, mert nem akarta veled lezárni a viszonyt, vagy egyszerűen csak töketlen. De ami biztos: Nem ismerjük ezt a hapsit, fogalmunk sincs róla, hogy miért viselkedik így, a kérdésed egy kicsit hiszti jellegű, mert értelme nem sok van. Nem akarlak persze megsérteni, de ezt neked kell(ene) tudnod. A legjobb lesz, ha lezárod te (is?) ezt a viszonyt, mert jó nem fog kisülni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!