Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető viszonyban vagyok egy tőlem idősebb nővel. De nem tolja picit túl?
Nem túlzás. A környéken tudják, hogy ott laknak, tudják, hogy foglalt, innentől fogva bárki meglátja, hogy este egy ideges srác megy fel a nőhöz és elújságolja a pasinak, akkor nem tudom mit szólnál, ha "elbeszélgetne veled".
Illetve ha találkoztok, akkor sem jó dolog, ha bárki megtudná, hogy egyáltalán van kapcsolatotok egymással, netán úgy nézne rád, vagy te rá, hogy abból levágná bárki is, hogy van köztetek valami.
De ha ennyire gáz neked, akkor miért nem egyedülálló nővel vagy együtt? Ez az ára, ha valaki másé kell...
Mert ameddig nincs barátnőm, addig hozzá szeretnék tartozni mint szerető, mert nagyon tetszik mint nő :) Szerinte tanulnom kell az elővigyázatosságot, mert még fejben félig gyerek lehetek... :S
Kiskoromban faluban laktunk édesanyám egyik nap kézenfovva kisérte hsza az eggyik ismerősünk mert anyámnak kiment a bokája és egyből ráfogták hogy biztos tőle születtem én
Ennyit a falusi emberek felfogásáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!