Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen indokkal lehet kilépni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen indokkal lehet kilépni egy szexkapcsolatból? 20 L

Figyelt kérdés
2018. nov. 20. 01:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mért kell hozzá indok? Csak mondd meg neki, hogy te már be akarod fejezni, és kész. Az nem elég indok ha az egyik fél már nem akarja?!
2018. nov. 20. 01:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

pl hogy randizol egy másik fiúval komoly célból. az én partnerem is iigy vált ki a miénkből. én nem akartam összejönni vele mert gyereke is van már. szoval ritkán taliztunk amiig nem lett neki normális kapcsolata. semmi harag nincs. kicsit hiányzik, lehet én is neki lehet nem. de jol tette mert vele nem sokmindent tud az életben. én nem akarom most más gyerekét nevelni, meg lemondani a legtöbb dologról ami gyereknevelési szempontból előnytelen.

/27f

2018. nov. 20. 02:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az 1-es írja. Nem kell indok.
2018. nov. 20. 04:54
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Bármi lehet az indok, pont mint egy normál kapcsolat befejezésénél. Illik mondani valamit a másiknak, nem csak eltűnni, mint szürke szamár a ködben, ennyi a lényeg.
2018. nov. 20. 06:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen , szexkapcsolat csak a szexről szól és ha véget akarsz vetni neki akkor már nem kívánod nem élvezed szóval meg is van az indok
2018. nov. 20. 07:26
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Én azért léptem ki belőle anno, mert más perspektíváim lettek. Mondjuk erről a partner is tudott, így amíg nem találtam meg a komoly jelöltemet, összejártunk. Ez kb. fél év volt.
2018. nov. 20. 08:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! 🙏
2018. nov. 20. 09:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell indok. Mert azzal csak el fog tudni kezdeni vitatkozni, alkudozni.

Egyszerűen mondd azt, hogy más irányt vett az életed, te most ezt a magad részéről befejezted.

2018. nov. 20. 10:21
 9/9 anonim ***** válasza:
88%

A barátnőm magyarázkodni kezdett amikor ki akart lépni. Mondtam neki hogy nem tartozik nekem beszámolni semmivel, nem kellenek okok, így döntött, elfogadom és tiszteletben tartom.

Általában megunja és vágyik az újra, talál jobbat, szebbet, vagy komoly kapcsolatot akar.

Ahol nincsenek érzelmek annak a kapcsolatnak nincs jövője sem, ezt tudomásul kell venni.

2018. nov. 20. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!