Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szexkapcsolatból lehet párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel elkezdtem randizni,és mivel sosem ribiként néztem rá elkezdett úgy mint Nő érdekelni, mivel nagyon kedves és értelmes csaj. Ő mindíg azt mondja h mi csak szexelünk néha,és ennyi a történet.
Nem tudom hogy elengedjem őt vagy sem.
2018. okt. 6. 22:38
1/13 anonim válasza:
Simán lehet
Bár ebben a helyzetben nem hiszem....
3/13 anonim válasza:
Lehet. De annak sokszor nincs jó vége
4/13 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. És általában az ilyen kapcsolatok a legtartósabbak.
Bár ha ennyire kijelentette, hogy csak szex, valószínűleg nem menne bele másba
5/13 anonim válasza:
Ha ez a véleménye nem hinném,hogy összejön tartósan.
6/13 anonim válasza:
Lehet, de nálatok kevés esélyt látok rá.
7/13 anonim válasza:
Szerintem simán lehet.
És tényleg az ilyen kapcsolatok sokkal tartósabbak lesznek. ( nem egy ismerősömnél láttam ).
L
8/13 anonim válasza:
Nekem igy van most parom, eloszor csak szexkapcsolat, ra 1 honapra mar parkapcsolat.
9/13 anonim válasza:
Igen, lehet! Nem egy példa van rá!
10/13 anonim válasza:
Bár aminél azt mondom csak szex, hiába akart pasi parkapcsolatot, sose lett 29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!