Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szexkapcsolatból lehet párkapcsolat?
Van egy lány akivel elkezdtem randizni,és mivel sosem ribiként néztem rá elkezdett úgy mint Nő érdekelni, mivel nagyon kedves és értelmes csaj. Ő mindíg azt mondja h mi csak szexelünk néha,és ennyi a történet.
Nem tudom hogy elengedjem őt vagy sem.
Mivel egy párkapcsolatban alap a jó kémia, ami egy szexkapcsolatnál azonnal kiderül, ezért szexkapcsolatra szvsz könnyebb normál kapcsolatot felépíteni. Sajnos nem egy olyan esetről tudok, ahol x hét vagy hónap járás után, az első szexnél derült ki, hogy a felek nem egészítik ki egymást, nem működött a szex közöttük, ezért az a kapcsolat rovására is ment.
Simán lehet ebből több, ha ügyesen csinálod a dolgokat. :) Legyél érdeklődőbb, beszélgess vele többet, legyen több közös programotok.
Én is azt javasolnám amit az utolsó hozzászóló.
Légy érdeklődöbb felé,próbálj közös programokat összehozni..
Szerintem nem reménytelen a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!