Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatból rendes párkapcsolat kialakulhat?
Kivételek mindig akadnak, de mivel a pasik egyszerűbben "működnek" mint mi, nők, ezért kevés az esély rá,hogy amennyiben szexkapcsolatot akarnak, kizárólag azt, abból több lesz.
De nem értelek...ha Te komoly kapcsolatot szeretnél miért szexkapcsolatba mész bele kezdésnek, és miért nem eleve olyan kapcsolatra törekszel ami párkapcsolatként alakul?
Nekem is volt szexkapcsolatom, lerögzítettük az elején mit várhatunk el a másiktól, de nem is kellett túlragozni, tudtuk mindketten.A szexkapcsolat kizárólag a kellemes órákról szól, minden sallang/bonyodalom/kötelezettség nélkül.Aki erre törekszik pont azért teszi mert nem szeretne tartós párkapcsolatot.
Kialakulhatnak érzelmek,de ahhoz többet kell találkozni, más közegben, más programokkal és más jellegű érzelmekkel.
A szexkapcsolat eleve arra korlátozódik,hogy pár óra után elválnak, és ismételt találkozás újra csak arról szól, ami a lényege, nem többről.
Nem mindenki alkalmas ezekre a kapcsolatokra, szerintem lehet,hogy Te sem ha mindkettőben érzelmek alakultak a részedről.
Normál párkapcsolathoz is hozzátartozik a szex, ne arra törekedj,hogy ezzel hódíts.
Nekem is 2 szexkapcsolatom volt és mindkettőből rendes kapcsolat lett.
Bár az egyikért nagyon meg kellett szenvednem, de most is tart és hihetetlenül boldog vagyok
Létezik ilyen, mi vagyunk az élő példa. Mindketten csak szexet akartunk. Ma van a házassági évfordulónk.
De ha adhatok egy tanácsot: TE ne ugorj ebbe bele. Mert TE nem csak laza szexet akarsz, a pasi meg igen. Ilyenkor butaság úgy belemenni, hogy majd csak megszeret. Nem, nem fog a szex miatt beléd szeretni. Mindegy, hogy mennyire vagy készséges és odaadó. Sőt, pont ezért leszel a szemében értéktelen, mert könnyű megkapni, és később is első füttyre mindent megadsz neki. Nem kell küzdenie, nem fektet be energiát, nem tart értékesnek.
Ebből kapcsolat maximum akkor lehetne, ha meg tudod tornáztatni, ha küzdenie kell, hogy megkapjon és megtartson. De te nem fogsz nemet mondani, mert félsz, hogy akkor a játék véget ér. Ilyenkor mindig benne van a pakliban, hogy könnyebb préda után néz, te meg ott maradsz az összetört szíveddel.
Szexkapcsolat csak az olyan érzéketlen nőknek jó, akik úgy állnak a szexhez, mint egy férfi. Önzőnek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!