Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy fiú ha filmezés indokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú ha filmezés indokkal szeretne átjönni kettesbe lenni egy lánnyal az szexet jelent?

Figyelt kérdés
Van egy nálam idősebb fiú akivel nem járunk konkrétan de elég szoros a kapcsolatunk,szoktunk csókolózni meg hasonlók de komolyabb eddig nem volt köztünk,nemrég megbeszéltük hogy pénteken mikor végzek a suliba értem jön és felmegyünk hozzánk filmezni,vagy ahogy alakul,jól gondolom hogy szexet szeretne vagy nem biztos?Mert nem volt nekem teljesen egyértelmű:S:)Nem bánnám végülis mert nagyon tetszik nekem,jó sportos,szálkás,kockás fiú,tetkója is van,persze nem minden a külső,belsőleg is rendbe van:)Itthon milyen ruhába öltözzek majd át szerintetek ami szexibb?Pl valami ujjatlan,póló meg rövidnadrág vagy forrónaci ilyesmi jó választás?
2018. okt. 3. 23:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
Igen jó lesz
2018. okt. 3. 23:50
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagy az esély, hogy szeretne veled lefeküdni. De szerintem semmi esetre se ilyesmi ruhat vegyél fel. Akar téged, akkor ne ilyen "kihívót" vegyél fel. Inkabb egy ízléses rucit. Amiben jól nézel ki, de nem túl "qrvás". Alatta persze lehet egy szexi melltartó, bugyi.
2018. okt. 4. 00:01
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Igen, a tetkós sportos kany meglátta benned a priccolható csajt. Báránybélt azért húzzon a kis kopaszkára, veszélyes lenne a szaporodás.
2018. okt. 4. 00:43
 4/17 anonim ***** válasza:
Jó eséllyel, IGEN!
2018. okt. 4. 00:46
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha szoros a kapcsolatotok, akkor ismerned kéne őt annyira, hogy ezt értsd, mire gondolhatott, ha meg nem vili, akkor mért nem beszéled meg vele? Meg ott leszel te is, 50%-ban rajtad múlik, hogyan irányítod az eseményeket.

Különben meg nem illik beállítani, bekéredzkedni, stb., meghívásra illik csak menni, főleg nőhöz...

2018. okt. 4. 02:17
 6/17 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy b*-aszni akar.De ha te is szeretnéd akkor ne legyél visszahúzódó,mutasd jelét,hogy akarod.
2018. okt. 4. 04:53
 7/17 anonim ***** válasza:
50%
Ruhát akar kimosni...
2018. okt. 4. 07:12
 8/17 anonim ***** válasza:
Ne oltozz fel szexin. Az tul eroltetett, igy csak egy kis konnyu, eretlen csitrinek fog tartani. Valoszinuleg szamit egy kis etyepetyere, de ha egy magabiztos lany vagy, akkor mindig te fogod eldonteni, lesz e szex, vagy sem. Ha nem bannad, hogy lenne, akkor hajra. De csak termeszetesen. Ne tedd az agyad, mert azt hamar ki fogja szurni, es akkor kb le is irtad magad elotte. A feloltozesrol meg annyit, hogy oltozz fel kenyelmesen, bo polo, kissort, ha mar nagyon szexi akarsz lenni. Viszont a feliratos meg macis bugyit hanyagold. A fehernemu legyen szep, de ne hangold oket ossze, hogy szettben legyenek, mert nekem mar az is tul eroltetett lenne. Csak lazan, termeszetesen.
2018. okt. 4. 07:15
 9/17 anonim ***** válasza:

Igen, biztos szexet akar.

Szerintem a forrónaci, és egy enyhén dekoltált felső jó választás lenne. Kényelmes, és egy kicsit szexi is.

2018. okt. 4. 07:31
 10/17 anonim ***** válasza:

Biztos h dugni akar

Ne vegyel melltartót csak egy pólót meg egy gatyát es kész

2018. okt. 4. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!