Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy fiú ha filmezés indokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú ha filmezés indokkal szeretne átjönni kettesbe lenni egy lánnyal az szexet jelent?

Figyelt kérdés
Van egy nálam idősebb fiú akivel nem járunk konkrétan de elég szoros a kapcsolatunk,szoktunk csókolózni meg hasonlók de komolyabb eddig nem volt köztünk,nemrég megbeszéltük hogy pénteken mikor végzek a suliba értem jön és felmegyünk hozzánk filmezni,vagy ahogy alakul,jól gondolom hogy szexet szeretne vagy nem biztos?Mert nem volt nekem teljesen egyértelmű:S:)Nem bánnám végülis mert nagyon tetszik nekem,jó sportos,szálkás,kockás fiú,tetkója is van,persze nem minden a külső,belsőleg is rendbe van:)Itthon milyen ruhába öltözzek majd át szerintetek ami szexibb?Pl valami ujjatlan,póló meg rövidnadrág vagy forrónaci ilyesmi jó választás?
2018. okt. 3. 23:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem ismerjük a fickót! Nekem tetovált nem kellene! Ha olyan mint az itteni gyík gyerekek, akkor filmezés lesz. Hova sietne? Még 30 éves sincs.

De nem tudhatjuk, (főleg mivel Te sem tudod)

Azért koton legyen otthon, mert az ördög nem alszik!

2018. okt. 4. 08:51
 12/17 Williamspear ***** válasza:

Ha a Micimackót javasolja megtekintésre akkor csak annyit jelent a dolog hogy nincs meg neki otthon. Ha az Emmanuelt javasolja akkor dugás lesz. 😂

Vékony póló melltartó nélkül és forrónadrág bugyi nélkül! Enyhe hűs levegő a szobában hogy szépen álljon a bimbód! 😊

Így a Micimackó esetén is esélyes a szex! 😄

A sok hülyére meg irigye ne hallgass!

A szeretkezés az egyik legjobb dolog a világon! A többire meg ott a Master Card! 😆

2018. okt. 4. 09:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarna semmit, nem smárolna veled. Én eddig 2x mentem át filmezni fiúkhoz, mindkettővel lefeküdtem. Nem véletlenül van az angoloknál a "netflix & chill" kifejezés kitalálva. Ha két ellenkező nemű filmezik együtt, akik között van vonzalom, annak a vége mindig szex lesz.
2018. okt. 4. 10:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem csupán szexet akar... A filmezés azt jelenti hogy szeretné felvenni az aktust.
2018. okt. 4. 11:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen, készülj a szexre...
2018. okt. 4. 11:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy normális melegitőt vegyél fel és viselkedj természetesen.
2018. okt. 4. 13:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Aztán később ,majd ne sírj..
2018. okt. 4. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!