Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik szexkapcsolatból nagyon sz@rul jöttek ki?
Mi volt a sztori?
Privàt üzeneteket nem kérek,nem fogok rájuk válaszolni.
Hogy lehet belőle nagyon szarul kijönni?
Én eddig két szexkapcsolatnak vetettem véget azért, mert éreztem, hogy a srác többet akar
Ennyi volt
Volt.
Elkezdett úgy viselkedni, mintha együtt lennénk. Hívogatott, sms-ek, stb.
Volt közös ismerősünk és kitálalt pedig megbeszéltük, hogy nem tesszük.
Én mindig korrekt voltam, megmondtam, hogy mit tudok ajánlani és adni. Utána perce adom a kisujjam, de az egész karom kell. Először aludjunk együtt, majd közös programokat akartak. NEM. Meg az én lakásomba nem lehetett feljönni. Ezt is mondtam előre.
26N
Én azt hittem a pasik fognak inkább sztorikat írni..
Erre csupa csaj írt.. 😊
Egy haverom.
Szexkapcsolatban volt a csajjal, aztán most gyerektartást fizethet, mert ugye a tündérke elfelejtett szólni, hogy gyereket akar, tablettát már nem szed, de a pasi nem kell, csak a fizetése.
Nagyjából minddel az volt a baj, hogy nem volt elég szex nekem, pedig szerintem minimum heti 1 nem nagy elvárás.
Ez végülis nem annyira sz@r, csak hát mégis átvágva érzi magát az ember, hogy még egy jót k.félni sem tud.
Ja, hiszti az meg megy minden fronton, pedig ez sem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!