Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt olyanok akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akik szexkapcsolatból nagyon sz@rul jöttek ki?

Figyelt kérdés

Mi volt a sztori?

Privàt üzeneteket nem kérek,nem fogok rájuk válaszolni.

2018. nov. 19. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Hogy lehet belőle nagyon szarul kijönni?

Én eddig két szexkapcsolatnak vetettem véget azért, mert éreztem, hogy a srác többet akar

Ennyi volt

2018. nov. 19. 17:45
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
Főleg ha vannak olyan sztorik amiket nyilvánosan inkább le se írni az ember. Agyhalott......
2018. nov. 19. 17:46
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Volt.

Elkezdett úgy viselkedni, mintha együtt lennénk. Hívogatott, sms-ek, stb.

Volt közös ismerősünk és kitálalt pedig megbeszéltük, hogy nem tesszük.

Én mindig korrekt voltam, megmondtam, hogy mit tudok ajánlani és adni. Utána perce adom a kisujjam, de az egész karom kell. Először aludjunk együtt, majd közös programokat akartak. NEM. Meg az én lakásomba nem lehetett feljönni. Ezt is mondtam előre.

26N

2018. nov. 19. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Hasonló az én sztorim is az elöttem válaszolóval. Egy idő után elkezdett tapadni rám és hivogatott meg írt h menjek vele ide oda. Azt kamuzgatta másoknak h együtt vagyunk és én terhes is vagyok tőle már. A szüleinek hazudta ezt pl. A szülei meg elhitték h tényleg a barátnője vagyok és hivogattak h ha tényleg a fiúktól vagyok terhes akkor költözzek hozzájuk. Később zaklatás vádjával feljelentettem.
2018. nov. 19. 18:13
 5/10 A kérdező kommentje:

Én azt hittem a pasik fognak inkább sztorikat írni..

Erre csupa csaj írt.. 😊

2018. nov. 19. 18:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy haverom.

Szexkapcsolatban volt a csajjal, aztán most gyerektartást fizethet, mert ugye a tündérke elfelejtett szólni, hogy gyereket akar, tablettát már nem szed, de a pasi nem kell, csak a fizetése.

2018. nov. 19. 18:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem jelenleg is van 3 szeretőm. Amikor ráérünk, akkor találkozunk és dugunk. Van hogy csak kocsiban egy gyors menet, van hogy panzióban órákat. Egyik csajhoz sem kötődök érzelmileg, csak barátok, extrákkal. És ugyanez van visszafelé. Jókat dugunk, ennyi. Sajnálnám ha vége lenne, de inkább a barát elvesztése zavarna. Szexet bárhol kaphat az ember.
2018. nov. 19. 18:39
 8/10 anonim ***** válasza:
7es: F/26
2018. nov. 19. 18:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Nagyjából minddel az volt a baj, hogy nem volt elég szex nekem, pedig szerintem minimum heti 1 nem nagy elvárás.

Ez végülis nem annyira sz@r, csak hát mégis átvágva érzi magát az ember, hogy még egy jót k.félni sem tud.

Ja, hiszti az meg megy minden fronton, pedig ez sem hiányzik.

2018. nov. 19. 20:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Kb 1 éves viszonyunk volt. Megismertem egy lányt és ki akartam lépni a szexkapcsolatombol mert vele akartam komoly kapcsolatot. A partnerem kiakadt és összevessztünk. Az volt a baj hogy ő belém szeretett. Zsarolni probált és ahol tudott ártott. Nehéz volt szabadulni.
2018. nov. 20. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!