Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy küzdhetném le ezt a félelmet? Miért alakult ki bennem? És lehet neki alapja?
Amikor elvesztettem a szüzességem, éppen 17 lettem. Szerintem ez pont jó kor (fiú vagyok). Az akkori barátnőmmel jópárszor együtt voltunk. Szakítottunk, és lett egy másik barátnőm. Ezzel a két lánnyal voltam eddig, most 19 éves vagyok. Jó volt megkét lánnyal a szex, és sokat is csináltuk, egyiknél se féltem hogy mit fognak hozzám szólni, vagy baj lesz a teljesítményemmel.
Viszont most nagyon frusztrál, hogy a péniszem nem néz ki jól, és nem nagy. Kb 13 cm és kicsit le is van tapadva a fityma.(Tudom hogy egy műtét segítene ezen)
Múltkor lehetett volna egy buliban egyéjszakás kalandom, de nem mentem el vele, pedig szép volt a csaj. Csak azért, mert attól féltem mit szól hozzá, vagy mit gondolna. És hogy biztos volt már olyan sráccal akinek jóval nagyobb van. A koliban is vannak szép lányok, akiknek én is szimpatikus vagyok, de emiatt nem merek kezdeményezni. Pedig amúgy nem vagyok félénk, simán odamegyek beszélgetni egy lánnyal, és szerintem nem is vagyok csúnya. Csak a fent említett probléma tart vissza ami kb nyár közepén kezdődött
Ilyen dolgok miatt felesleges izgulni. Hiába látott nagyobb péniszt, ha be se tudta a hüvelye fogadni, és nyugodtan szexelni így. Az a 13cm-es méret pont az, amit szinte minden lány képes tövig befogadni.
Verd ki a fejedből ezt a hülyeséget, és nem fog senkit sem érdekelni, hogy most 1 centivel rövidebb, vagy bármi.
20/F
Én emiatt nem nevetnélek ki.:))
Gondolj csak bele, én meg attól parázok, hogy engem fognak a picit lógósabb cicim miatt kinézni.:D Ezt ugye ti sem látjátok előre, ahogy mi sem a méretét. DE szerintem egy normális szexnek nem erről kellene szólnia. Ha az illető személyisége jó, bejön nekem külsőleg és az ágyban figyel rám, engem kenyesztet, akkor pont nem érdekel a farka mérete, mert emiatt lesz jó vele a szex.:)) Amúgy nekem egy 16cm-es farok már fájdalmat tud okozni. Méretben hozzám pl ideálisabb vagy. Főleg, ha tömzsi is.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!