Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy küzdhetném le ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy küzdhetném le ezt a félelmet? Miért alakult ki bennem? És lehet neki alapja?

Figyelt kérdés

Amikor elvesztettem a szüzességem, éppen 17 lettem. Szerintem ez pont jó kor (fiú vagyok). Az akkori barátnőmmel jópárszor együtt voltunk. Szakítottunk, és lett egy másik barátnőm. Ezzel a két lánnyal voltam eddig, most 19 éves vagyok. Jó volt megkét lánnyal a szex, és sokat is csináltuk, egyiknél se féltem hogy mit fognak hozzám szólni, vagy baj lesz a teljesítményemmel.

Viszont most nagyon frusztrál, hogy a péniszem nem néz ki jól, és nem nagy. Kb 13 cm és kicsit le is van tapadva a fityma.(Tudom hogy egy műtét segítene ezen)

Múltkor lehetett volna egy buliban egyéjszakás kalandom, de nem mentem el vele, pedig szép volt a csaj. Csak azért, mert attól féltem mit szól hozzá, vagy mit gondolna. És hogy biztos volt már olyan sráccal akinek jóval nagyobb van. A koliban is vannak szép lányok, akiknek én is szimpatikus vagyok, de emiatt nem merek kezdeményezni. Pedig amúgy nem vagyok félénk, simán odamegyek beszélgetni egy lánnyal, és szerintem nem is vagyok csúnya. Csak a fent említett probléma tart vissza ami kb nyár közepén kezdődött

2018. okt. 23. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak túlgondolod ezt az egészet...
2018. okt. 23. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
100-ból 99-szer cserélnék veled, nekem nagy a péniszem és szép is, de alacsony vagyok és antiszociális és szoc fóbiás :DDD
2018. okt. 23. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Ilyen dolgok miatt felesleges izgulni. Hiába látott nagyobb péniszt, ha be se tudta a hüvelye fogadni, és nyugodtan szexelni így. Az a 13cm-es méret pont az, amit szinte minden lány képes tövig befogadni.

Verd ki a fejedből ezt a hülyeséget, és nem fog senkit sem érdekelni, hogy most 1 centivel rövidebb, vagy bármi.

20/F

2018. okt. 23. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Van átlagos pénisz, és átlagos hüvely méret is. Nyilván vannak ettől való eltérések lefelé és felfelé egyaránt, de nőként nagyon tud fájni ha tövig tolja a partner és az a méhnyakat bokdosi. Így hidd el a te péniszed minden nőnek megfelelő lesz, mert ez egy átlagos méret, ennél nagyobb egy átlag 10 cm-es hüvelyben már inkább kellemetlen mint élvezetes.
2018. okt. 23. 22:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Én emiatt nem nevetnélek ki.:))

Gondolj csak bele, én meg attól parázok, hogy engem fognak a picit lógósabb cicim miatt kinézni.:D Ezt ugye ti sem látjátok előre, ahogy mi sem a méretét. DE szerintem egy normális szexnek nem erről kellene szólnia. Ha az illető személyisége jó, bejön nekem külsőleg és az ágyban figyel rám, engem kenyesztet, akkor pont nem érdekel a farka mérete, mert emiatt lesz jó vele a szex.:)) Amúgy nekem egy 16cm-es farok már fájdalmat tud okozni. Méretben hozzám pl ideálisabb vagy. Főleg, ha tömzsi is.:P

2018. okt. 25. 13:50
 6/9 anonim ***** válasza:
A kor lemaradt 24L
2018. okt. 25. 13:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek egyébként. Nem tudom hol romlott le ennyire a helyzet. Sajnos most szombaton is ugyan ez volt a helyzet, mint amit fentebb leírtam ugyan azzal a lánnyal. Ott akkor nemet mondtam, mert féltem, a lány pedig tapasztaltabb. Nagyon puncinak érzem/éreztem magam, talán valósan.
2018. nov. 5. 09:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy punci. Nekem is mondott nemet félelemből már egy felnőtt pasi. Kapcsolatban lehet ezzel mit kezdeni, levetkőzni a gátlásokat stb. Max hagyd ki az éjszakázásokat es normalis kapcsolatod legyen.:)
2018. nov. 5. 15:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Letapadásod hogy oldottad meg?
2022. ápr. 23. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!