Hogy küzdhetném le a vezetéstől, autóba üléstől való félelmet?
Hamarosan lesz autónk. Eddig is sokat ültem kocsiban, de ha tapasztalt sofőr vezet, nem félek. Pl apukám, vagy párom szülei. Párom is nagyon jól vezet, sosem volt okom félni mellette, de eddig mindig csak rövid időre kaptunk kölcsön autót, nem közlekedtünk vele állandó jelleggel.
Nekem nemrég van jogsim, autópályán pl csak 1x vezettem az oktatóval, akkor is max 70-el mentem.
Most, hogy lesz kocsi, és szeretnénk pl nyáron lemenni Balcsira, vagy kimenni külföldre szülőkhöz. Nyilván gyakorolok majd előtte, talán még pótórákat is veszek majd a korábbi oktatómtól. Mégis van bennem valami egyre erősödő félelem ezzel kapcsolatban. Főleg, hogy kb 3 héttel ezelőtt halt meg egy ismerősöm autóbalesetben az M7-esen, úgy, hogy teljesen vétlen volt, és a baleset okozójának baja sem lett, csak az ismerősöm, meg az utasai haltak meg. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!