Hogyan küzdhetném le ezt az iszonyt, félelmet?
A bogarakról van szó. Mindenféle bogártól félek, ami repül és/vagy kitinpáncélja van. Csak egy pár kivétel van, amit elviselek, a kisebb pókok, hangya, muslinca, molylepke, szúnyog, légy és a hangya. Minden egyébtől valósággal reszketek és kifordulok magamból. Volt, hogy egy hétig nem aludtam az ágyamban, mert valami zizegést hallottam.
jön a meleg, jönnek a zizegők is. Az előbb nem mertem bejönni a lakásba mert valami nagy izé repdesett az ajtó körül.Elkezdett verni a szívem, leizzadtam, pánikszerű érzés fogott el, mint mindig. És ami még rosszabb, hogy évről évre rosszabbodik, minden nap jobban félek ettől, mit tegyek?
20 éves vagyok és lány.
"20 éves vagyok és lány."
Fogadni mertem volna. De hogy ne csak ennyi legyen: menj el a háziorvosodhoz, és mondd el neki. Kérdezd meg, tudna e tanácsot adni. Tudod, egy háziorvosnak sok ismerőse van, sokféle betegséggel. Biztosan ismer ilyen beteget is
Fogadni mertél volna? Ezt vehetem gúnynak?
Ezek szerint csak a 20 éves lányokat molesztálja az érzés. Akkor várok egy évet, máris más kategóriába esem. Akkor mi lesz a menő? Víziszony?
Kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!