Hogyan küzdhetném le ezt az állandó szorongást félelmet, amit a lányokkal szemben érzek?
Sziasztok!
Tudjátok engem sok éve már csúfolnak ismeretlen lányok, emiatt nem merek közelíteni feléjük, főleg, hogy prászor megpróbáltam és nem volt semmi értelme, volt, aki kicsúfolt, voltak, akik csak benyögték, hogy van barátjuk és láttam, hogy nem érdeklem őket. Volt, aki csak mosolygott. Nem megy ez nekem, már megint úgy félek, nem bírok odamenni sem, őgyis rondának látnak a lányok, hiába minden, de közben olyan jó lenne szeretgetni egy lányt, tudom ez undorító szégyeljem megam, gyenge, gyökér érzelmes srác, akiket ki kell írtani és még ronda is. Elfogadom, de nem tudok kivel beszélni a problémámról.
Gyakorlás.
Kezeld őket emberként, kb úgy, mint a fiúkat.
Keress fiúsabb lányokat, akik fociznak, stb, és így fokozatosan jobban eltudsz majd beszélgetni velünk.
pszhihologus (sexual)
uj öltözködés, divat szakértő ha van pénzed..
normál esetben és ez a legjobb megoldás, keress hozzád illő nőt
Elsősorban gyakorlás. Amit én fontosnak tartok, hogy megfelelő tudatállapotba legyél. Sok tanácsadó mondandójából ezt szűrtem le amit legfontosabbnak gondolok.
http://www.youtube.com/user/HowToGetAGirlfriends úgy gondolom az ő kisugárzása elég jó, persze biztos lesz aki nem ért velem egyet
6.Ja,persze....a kisugárzás.
Kigyúrt test,"divatosan" belőtt séró,V nyakú póló és szolizott bőr az amit te kisugárzásnak nevezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!