Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök a saját féltékenységemtől. Hogy küzdhetném le?
Nem tartozom a bombanők közé, és előttem a barátomnak nagyon is olyan volt az ideálja. Kerek idomok, csinos.. néha már r!bancos öltözködés, stb. Én egyáltalán nem az ilyen fajta lányok táborát erősítem.
2 éve vagyunk együtt, de mai napig gyomorgörcsöm támad, ha pl szórakozóhelyeken vagy akár az utcán ilyen típusú csajok kerülnek a közelünkbe. Folyton bennem van az érzés, hogy mi van, ha valójában inkább olyan csajra vágyik. Nem érzem magam nőnek az ilyen lányok mellett.
Persze. Rengetegszer. Mindig azt mondja, hogy neki én kellek, senki más, így vagyok számára tökéletes.
De ettől nekem még nem lesz könnyebb. :/ Jajj istenem, de egy hisztis vagyok. -_-
Igen. Erre a kérdésre olyan válaszok szoktak jönni, hogy bennem találta meg a 2. felét, különleges vagyok, nem pedig tucat. És még rengeteg tulajdonságot is ki szokott emelni.
De hogy pontosan miért szeret, arra nem tudja a választ.
Én megfordítanám az egész szemléletet.
Ha eddig "bomba" csajokra és választott egy nem épp bomba csajt, az gyakorlatilag dicsőség neked.
Benned van valami a többi szép cicába nincs, amivel nemcsak megfogtad, meg is tartottad a párod.
Amit csinálsz a pusztító luxus. Mintha nap sajnálná a fényét a Földnek adni. Te is úgy sajnálod magadtól a boldogságot, mert csak azt látod amit eléd tesznek.
Azta! :) Na ilyen emberekből kéne még rengeteg. :)
Okosnak tűnsz és értelmesnek. :)
Ezzel a válasszal már lehet valamit kezdeni.
"hogy pontosan miért szeret, arra nem tudja a választ."
Ezek szerint tényleg szerelmes. :) Vagy te talán tudod, pontosan mi az a tulajdonsága, amiért szereted? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!