Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan adhatnám ennél is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adhatnám ennél is egyértelműbben a tudtára, hogy nem érzem úgy, hogy lányként/nőként néz rám?

Figyelt kérdés

Már lassan két éve együtt vagyunk, több, mint fél éve együtt élünk a barátommal.

Egyre kevésbé érzem magam lánynak, inkább csak egy... Semleges akárminek.

Ő crossdresser, bár az állandó darab "csak tanga", de hord parókát, ruhát, szoknyát meg minden féle cucca van. És ezzel nem is lenne bajom, megtanultam elfogadni.

Viszont én már nem érzem magam lánynak. Egyenesen rosszul vagyok a gondolattól, hogy lányos cuccban aludjak, mert nem érzem helyénvalónak.

Ez igaz a szexre is meg mindenre... Úgy érzem, hogy megfeneklettünk és csak az fontos, hogy ő ezt szereti és elfelejt férfinak lenni itthon.

Pedig néha jó lenne, ha érezném, hogy kellek... Ha nem csak elterülne hason az ágyon, hogy simogassam... Ha nem csak nekem kellene adnom neki...vagy ha szexelünk, akkor nem az lenne a lényeg, hogy neki mi a jó.

És igen, beszéltem neki róla. Mondtam neki, hogy nem érzem magam már lánynak... De nem hatott semmit. Kértem, hogy legyen néha úgy, mint régen... Ez sem hatott... Ha szex közben nemet mondok valamire, akkor inkább félbemarad, aztán annyi...

Mit mondhatnék még?

2018. okt. 20. 14:05
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs olyan tanács, ami megoldást hozna abban, hogy vele maradj.A pasid(számomra nem nevezhető férfinek)egész életét női holmikban, nőies viselkedéssel fogja eltölteni.Ő ilyen.Vagy elfogadod, hogy te leszel a férfi ebben a kapcsolatban, vállalva azt, hogy sosem fog veled nőként bánni, vagy lelépsz.A szakítás meg nem megoldásra csak annyit reagálnék, hogy ne az tartson vissza, hogy egyedül maradsz bizonyos ideig.Még az is jobb, mint egy ilyen emberrel együtt lenni.Járj pszichológushoz, mert nálad még nagyobb a probléma, mint nála.Amíg másoktól függsz érzelmileg vagy akármi miatt, addig sosem leszel boldog senkivel sem.Vele meg pláne nem.
2018. okt. 20. 16:13
 42/46 anonim ***** válasza:
86%

"De azt hiszem itt nem találok megértésre. Itt mindig a szakítás a megoldás."

Tudod nem mindenki troll akit annak hiszel.

Nem igaz hogy nem értünk meg és se hogy a szakitás a megoldás "itt mindig".

Az ekézés nem mindig rosszindulat, a részvét nem mindig megoldás.

Kérdeztem. Meddig akarod húzni ennek a kapcsolatnak az agóniáját?

Irtam, bele is süpoedhetsz, vegetalhatsz, asszisztalhatsz neki. Ehhez nem kellünk mi. Ha ő lépett le gyere vissza! Csak ugy megemlitem. Beszéltél vele nem érdekelte.

Hogy tud jobban elmondani? Jelelés? Brei? Füstjel? A szent Grált elöbb megtalálják mint hogy szót érts vele. Minek mentél az első randira, kérded. Most már nem akarod elhagyni.

Van egy mondás.

Nem lehet mindenkit megmenteni önmagától.

2018. okt. 20. 17:36
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy ideig olvastam el a válaszokat, mert annyira felidegesítettél Kérdező, hogy felrobban az agyam....

Megértésre vágysz, de itt nem kapod meg? Persze, mert arra vársz, hogy mindenki csókolgassa a lelked és olyan baromságokat mondjanak, hogy "nyugi szivem, minden rendben lesz".

Hát nem lesz semmi sem rendben. Te magad írod le, hogy mennyire szar a kapcsolatod! Hogy mennyire önző a párod, hogy beszéltél is vele, de nem foglalkozik vele! Akkor szerinted még mit lwhet tenni? Lekötözni, lerángatni róla a tangát és felhúzni rá egy boxert??? Ha a nyílt kommunikáció nem segít, szerinted mi fog?

Annyian mondják, hogy milyen csodás és odaadó vagy, pedig csak egy mártír, semmi más, abban pedig mi a szép?

Annyi mindent beleöltél a kapcsolatba és ezt sajnálod. Nem a pasid vagy mi az. Komolyan, még sajnáltalak addig, míg nem szóltad le a válaszadókat, akik kimondták az egyetlen megoldást, hogy szakíts vele...

Annyira éretlen vagy szellemileg, hogy azt leírni nem lehet.

Nem kell vele szakítanod, de akkor egy pillanatig se sajnáld magad, ha nem érzed magad nőnek, mert erről nem a párod, hanem csakis TE tehetsz! Mert nem lépsz, amikor kellene...

Az elején minden csodás volt? Persze! Mert az elején ezzel kompenzálja a vágyait! Megad neked mindent, hogy aztán később te is megadj neki mindent és wz nála eddig tartott.

Mondom, nem is olvastam végig a válaszokban leírt szenvedéstörténetedet, mert aki ennyire vak akar lenni, az nem is érdemes a változásra.

Nem a pasid vágyaival van a baj, mielőtt még valaki (csak hogy a tényeket ne vegyék észre, ezért-) ebbe kötne bele.

2018. okt. 20. 21:19
 44/46 A kérdező kommentje:
Rendben. Akkor egy fogyatékos idióta mártír vagyok... Köszi. Legalább már tudom. Akkor most összepakolom a cuccait, aludjon egy padon. :) ez a legjobb megoldás. Mire hazaér, addigra én már eldöntöttnek tekintem a sorsunkat, mert itt mindenki szerint szakítani kell.
2018. okt. 20. 22:28
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy mit csinálsz, ami biztos, rajtad nem lehet és nem is érdemes segíteni.Te arra születtél, hogy egy magassarkúban és tangában billegő hím szolgálója és lábtörlője légy.Ne akarj te semmit megoldani, pont most vagy a neked való helyzetben.Így a rinyálást nyugodtan megspórolhattad volna.
2018. okt. 20. 22:44
 46/46 anonim ***** válasza:
Úgy látom te szereted ezt a "csávót", és fáj, hogy szakítanotok kéne. Pedig hidd el, ez a megoldás, te is rá fogsz jönni. Te egy férfit érdemelsz, aki nőként tekint rád, és szeret.
2018. okt. 20. 23:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!