Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan adhatnám ennél is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adhatnám ennél is egyértelműbben a tudtára, hogy nem érzem úgy, hogy lányként/nőként néz rám?

Figyelt kérdés

Már lassan két éve együtt vagyunk, több, mint fél éve együtt élünk a barátommal.

Egyre kevésbé érzem magam lánynak, inkább csak egy... Semleges akárminek.

Ő crossdresser, bár az állandó darab "csak tanga", de hord parókát, ruhát, szoknyát meg minden féle cucca van. És ezzel nem is lenne bajom, megtanultam elfogadni.

Viszont én már nem érzem magam lánynak. Egyenesen rosszul vagyok a gondolattól, hogy lányos cuccban aludjak, mert nem érzem helyénvalónak.

Ez igaz a szexre is meg mindenre... Úgy érzem, hogy megfeneklettünk és csak az fontos, hogy ő ezt szereti és elfelejt férfinak lenni itthon.

Pedig néha jó lenne, ha érezném, hogy kellek... Ha nem csak elterülne hason az ágyon, hogy simogassam... Ha nem csak nekem kellene adnom neki...vagy ha szexelünk, akkor nem az lenne a lényeg, hogy neki mi a jó.

És igen, beszéltem neki róla. Mondtam neki, hogy nem érzem magam már lánynak... De nem hatott semmit. Kértem, hogy legyen néha úgy, mint régen... Ez sem hatott... Ha szex közben nemet mondok valamire, akkor inkább félbemarad, aztán annyi...

Mit mondhatnék még?

2018. okt. 20. 14:05
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

"Nem jutottunk még oda, hogy szakítsunk...én megoldani akarom."

Mivel ő nem mutat hajlandóságot a megoldásra, így lehetetlen lesz megoldani.És, de, már oda jutottatok.Amint hajlandó leszel a rózsaszínködön átlátni, erre te is ráfogsz majd jönni.Addig viszont maradni fog az önként vállalt mazochizmus.Olyanok vagytok jelenleg mint a tűz és víz.Kioltjátok egymást.Egy ferde hajlamú és egy normál kapcsolatra vágyó páros együtt hosszútávon sosem fog működni.Csak el kellene kezdeni higgadtan, érzelmeket félretéve szemlélni a dolgokat.Mindez csak akarat kérdése kérdező, amiben te most bukásra állsz.És nem szabadna mindig csak a reményre alapozni, ebben az esetben sem működőképes.Ő nem fog magán változtatni.Ti egyáltalán nem illetek össze, csak szeretnéd, ha így lenne, de nincs így.Gondold végig.Nem éri meg kínlódni egy olyan kapcsolatban, aminek sosem lesz jövője.

2018. okt. 20. 15:09
 22/46 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Jól látod a gyűlölködés nem vezet sehová.

Ne vedd zokon, de nekem az a véleményem, hogy túlságosan feláldoztad magad és most ennek iszod meg a levét.

Mert mint mondtad megtanultad őt elfogadni és ez remek:) de közben önmagadért nem harcoltál.

Ne értsd félre, nem kioktatásként írom, vagy nem arról van szó, hogy mindent jobban szeretnék tudni nálad, de az a véleményem, hogy neked nem a nőiességeddel és annak megélésével van problémád elsősorban hanem azzal, hogy elhanyagol és emiatt érzed magad nőietlennek, mert nincs meg az a tudatalatti visszacsatolásod, hogy kíván és le akar teperni, hogy izgató vagy számára.. és ez abból adódik, hogy nem hódít eleget és hogy te nem csábítód őt, csupán abból áll a szexualitásotok, hogy alárendeled magad az ő játékának.

Ezen változtassatok, több törődésre van szükséged, amint ez megvalósul újra nőnek fogod magad érezni:)

Legalábbis nekem ez a véleményem.

2018. okt. 20. 15:14
 23/46 A kérdező kommentje:

Mivel én jelenleg sem vagyok rosszabb hangulatban, mint általában, ezért ha vissza száll rám...akkor legalább jól leszek mostanság.

És tudod...lehet, hogy most te nevetsz az én kérdésemen...de nem tudhatod, mit hoz a jövő. Erre ennyit írnék. Mocskolhatsz mineket...de ettől szerintem te nem leszel jobb...sőt. Téged minősít.

Kérdezte, hogy min kellene változtatnia, ezért akarom érthetőbben elmondani. Ha nem kérdezne, azt hiszem én inkább hallgatnék... Nem szeretem a konfliktusokat...de az nálunk van mostanság bőven.

2018. okt. 20. 15:16
 24/46 anonim ***** válasza:
80%
Mit hoz a jövő? Én biztos csak nővel fogok összeállni. Akivel működik az a bizonyos kémia... neked meg jók lesznek a férfi testbe költözött nők, ahogy elnézlek.. dehát kinek mi a perverziója.
2018. okt. 20. 15:18
 25/46 anonim ***** válasza:
77%
Nem olvastam végig a válaszokat, de: azonnal hagyd ott ezt a "csávót". Én nem is tudtam elképzelni eddig, hogy létezik ilyen férfi, aki nőnek öltözik, és közben csaja van... Ez így nem is működhet. A barátod egyértelműen meleg, hagyd ott azonnal. Lehet még neki is jobb lesz.
2018. okt. 20. 15:20
 26/46 A kérdező kommentje:

Valami ilyesmi... Mintha én csak egy senki lennék... Ő csak jön, elfekszik és én simogassam (akár csak úgy, mert az jó) meg ilyesmi... Részére legyen szex, amikor csak lehet... De olyan "normális" meg 1-2 hetente 1, aztán kész. De az is néha inkább az ő örömére van.

Nem olyan, amilyen volt... Minden elment a "tangábanflangálokmertjóseggemvanésmehdughatodamikorakarod" felé. Nincs olyan, hogy hazajön és ő a férfi, akinek én kellek... Hanem olyan van, hogy ő kell nekem (vagy nem...)

2018. okt. 20. 15:21
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam a kiírást és a kommenteket, hát megmondom őszintén elég sok agysejtem pusztult el.

Az egyértelmű, hogy a kérdező barátjánál valami nem oké. Olyan "dán lány" szagú ez az egész. Nem vagyok benne biztos, hogy a barátod nem bisexuális-e vagy meleg. De minimum bisexuális ha már volt más férfival. Ráadásul biztos hogy van egy kis transzszexuális hajlama. Mindent mérlegelve szerintem a barátod pánszexuális lehet, magyarul számára lényegtelenek a nemi szerepek, mind saját magára nézve, mind rád nézve.

Viszont azt valljuk be kérdező, hogy te is egy kórházi eset vagy, már ne haragudj. Éppeszű nő már rég otthagyta volna ezt az embert, főleg ha az ilyen önző. Gyanítom, hogy ez az első komoly kapcsolatod és azért ragaszkodsz hozzá ennyire. A helyedben szakítanék vele. Egy odaadó lány vagy, aki többet érdemel ennél. Simán találnál ehelyett a barom helyet egy olyan férfit aki végre nőként kezelhetne. Fogadd meg a tanácsomat és hagyd ott.

2018. okt. 20. 15:35
 28/46 anonim ***** válasza:

"Azt hiszem megint túl sokat vártam."

Tényleg túl sokat vártál, csak nem abban, amire gondolsz.Amiben vártál az az, hogy eddig mellette maradtál.Le kellene győzni a kapcsolatfüggésedet, az érzelmeidet, amik vakon vezérelnek ebben a kapcsolatban.Ettől a férfitestbe költözött nőtől vársz túl sokat, akivel kapcsolatban vagy.Persze, hogy sérti, ha lánynak nevezed, hiszen önmaga előtt sem képes beismerni a valóságot.Tudom, hogy számodra kegyetlen és nem elfogadható a véleményem, de jobban jársz, ha mielőbb szembenézel a valósággal.Ez lesz ettől még rosszabb is, én szóltam kérdező.

2018. okt. 20. 15:38
 29/46 A kérdező kommentje:

Ő biszexuálisnak mondta magát még régebben.

Nem ez az első kapcsolatom, de ő az első, akivel amúgy jól megvoltunk... De azt hiszem itt nem találok megértésre. Itt mindig a szakítás a megoldás.

2018. okt. 20. 15:39
 30/46 anonim ***** válasza:

Ez a helyes út.

threshold. Take us to the threshold

2018. okt. 20. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!