Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan adhatnám ennél is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adhatnám ennél is egyértelműbben a tudtára, hogy nem érzem úgy, hogy lányként/nőként néz rám?

Figyelt kérdés

Már lassan két éve együtt vagyunk, több, mint fél éve együtt élünk a barátommal.

Egyre kevésbé érzem magam lánynak, inkább csak egy... Semleges akárminek.

Ő crossdresser, bár az állandó darab "csak tanga", de hord parókát, ruhát, szoknyát meg minden féle cucca van. És ezzel nem is lenne bajom, megtanultam elfogadni.

Viszont én már nem érzem magam lánynak. Egyenesen rosszul vagyok a gondolattól, hogy lányos cuccban aludjak, mert nem érzem helyénvalónak.

Ez igaz a szexre is meg mindenre... Úgy érzem, hogy megfeneklettünk és csak az fontos, hogy ő ezt szereti és elfelejt férfinak lenni itthon.

Pedig néha jó lenne, ha érezném, hogy kellek... Ha nem csak elterülne hason az ágyon, hogy simogassam... Ha nem csak nekem kellene adnom neki...vagy ha szexelünk, akkor nem az lenne a lényeg, hogy neki mi a jó.

És igen, beszéltem neki róla. Mondtam neki, hogy nem érzem magam már lánynak... De nem hatott semmit. Kértem, hogy legyen néha úgy, mint régen... Ez sem hatott... Ha szex közben nemet mondok valamire, akkor inkább félbemarad, aztán annyi...

Mit mondhatnék még?

2018. okt. 20. 14:05
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy valaki nem konkrétan válaszol, csak...én még nem akarok lemondani róla... Annyit küszködtem, mire eljutottunk idáig, hogy együtt élünk, velem van... Ki szeretném élvezni... De nem megy. Ezért kértem segítséget.
2018. okt. 20. 14:48
 12/46 anonim ***** válasza:

Ez így nagyon egyoldalú! És cserébe mit kapsz?

Hagyd a fenébe!

2018. okt. 20. 14:49
 13/46 A kérdező kommentje:
Néha úgy érzem mostanság, hogy semmit... De talán pont az a baj, hogy ő is így érez.
2018. okt. 20. 14:50
 14/46 anonim ***** válasza:
100%
Miután úgy néz ki, hogy te elfogadod, hogy ő a Pirike a szisszi, így mit vársz? Néha bepucsít, te megrakod. Mi kell még? Nem fog visszaváltozni Pistikévé.
2018. okt. 20. 14:52
 15/46 anonim ***** válasza:
Igen! Te küszködtél az eddigi kapcsolatért! És Ő? És mit kaptál cserébe? Gondolkozz! Szeretnéd kiélvezni? Mit? Ki vagy használva!
2018. okt. 20. 14:52
 16/46 A kérdező kommentje:
Köszi...:) rendben.
2018. okt. 20. 14:55
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Én is a problémamegoldás híve vagyok, de ebben az esetben úgy gondolom menthetetlen a dolog. Nem várhatod el, hogy férfi legyen, ha egyszer ő úgy érzi nem az.. ugyanúgy ő sem várhatta volna el, hogy férfiként viselkedj, ha egyszer nő vagy, te mégis megtetted, mert szeretted. De ő nem szeret. Még annyira sem, hogy legalább a kedvedért eljátssza a férfit. Az elején persze, hogy jó volt, hisz meg akart kapni, senki nem jönne össze vele ha az igazi énjét mutatja. Ezt egyszerűen nem lehet és nem is érdemes megoldani.
2018. okt. 20. 15:00
 18/46 anonim ***** válasza:
Sajnálom! Csak Te kérdeztél és én-mi reálisabban látjuk kivülről ezt a dolgot!
2018. okt. 20. 15:01
 19/46 A kérdező kommentje:
Sértésnek érzi, ha azt mondom ő a lány... Meg focizni meg ide-oda boxerben jár... Bár lehezmt, hogy mikor abban megy el...máshol köt ki, nem pedig a munkahelyen. Vagy nem csak ott... Na mindegy. Hagyjuk inkább... Köszi, hogy szántatok rám időt.
2018. okt. 20. 15:02
 20/46 anonim ***** válasza:
72%
Akkor ne olvasd. A vergődésed is unalmas, ahogy sajnáltatod itt magad, aztán képtelen vagy talpra állni, eleve éretlen személyiséged van hogy egy ilyen torzszülöttel álltál össze, mit vártál? Hogy majd nőként kezel, mikor ő is az?😂
2018. okt. 20. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!