Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adhatnám tudtára egy 30 évvel idősebb ember számára, hogy lehetne köztünk valami?
Figyelt kérdés
Nem, nincs apakomplexusom. 22 éves vagyok, egyetemista lány. A volt tanárom nagyon vonzó számomra, valami nagyon megfogott benne. Abból kifolyólag, hogy a volt tanárom nem is tudunk kommunikálni, max amikor az egyetemen szembetalálkozunk és köszönünk egymásnak. Hogy lehetne ebből valami? Tapasztalatok, tippek, szívesen fogadok mindent:) előre is köszi2017. szept. 21. 19:22
1/10 anonim válasza:
Küldj neki facebookon egy mosoly jelet.
2/10 anonim válasza:
Hát pedig meg kell szólítanod.
3/10 A kérdező kommentje:
nincs fent facebookon:/
2017. szept. 21. 19:30
4/10 anonim válasza:
Talán mondd el neki mi az a valami ami lenne köztetek. Spanyolfal, adásvételi szerződés, szex?
5/10 anonim válasza:
Akkor marad a hagyományos módszer, elejted a zsebkendődet.
6/10 A kérdező kommentje:
Kapcsolatot nem tudom, lehet..de mindenképp szexelnék vele :D
2017. szept. 21. 19:41
7/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne,én is ilyen szituba vagyok ,ha gondolod írj privit kérdező
8/10 anonim válasza:
és mi van a kicsi a pénisze ?
9/10 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂😂
2017. szept. 22. 14:21
10/10 anonim válasza:
Végül mi lett belőle, sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!